Pretraga

Uživajte u najboljim hitovima leta uz kristalno čist zvuk – otkrivamo vam nove Huawei FreeBuds 4 slušalice

Uživajte u najboljim hitovima leta uz kristalno čist zvuk – otkrivamo vam nove Huawei FreeBuds 4 slušalice

Tekst: BURO.

Foto: David Gažo

Kako zvuči leto? Kao kakafonija zvukova: žamor restorana, šuštanje listova, sudaranje kockica leda u visokoj čaši, kao lagani house sa zvučnika, priče o moru, o odmoru, vespa u pozadini, notifikacije u WhatsApp grupama... Iako čarobno, teško je nekada ispratiti i uhvatiti ono najbolje parče leta, slasno i slatko kao lubenica, hladno kao omiljeni sladoled i opuštajuće kao masaža glave. Ponekad je potrebno da napravimo malu pauzu, pozdravimo tople dane kako dolikuje, zadubimo se u sopstvene misli, osmislimo plan. Šta želite od ove sezone?

Uživajte u najboljim hitovima leta uz kristalno čist zvuk – otkrivamo vam nove Huawei FreeBuds 4 slušalice (фото 1)

Šta god da vam je plan, prvo da vam kažemo da nije kasno (nikada!). Ako još niste iskoristili najtopliju sezonu po svojoj volji, dovoljno je da podignete ručnu i na hold stavite naporne ljude, misli i sve što vam sreću kvari. Jedan od najboljih načina da se sastanete sami sa sobom jeste da se izgubite u dobroj muzici. Pa dajte sebi ritam koji vam pripada i koji vam se dopada. I to sada lakše nego ikada! Nedavno su predstavljene nove Huawei FreeBuds 4 slušalice, opremljene novom, unapređenom open-fit tehnologijom aktivnog poništavanja šuma koja je ovu funkciju podigla na nov nivo i poboljšala je kako na nivou hardvera, tako i na nivou softvera. Što u praksi znači da lako možete „poništiti“ zvuk oko sebe i prepustiti se samo najboljim melodijama ovog leta.

Uživajte u najboljim hitovima leta uz kristalno čist zvuk – otkrivamo vam nove Huawei FreeBuds 4 slušalice (фото 2)
Uživajte u najboljim hitovima leta uz kristalno čist zvuk – otkrivamo vam nove Huawei FreeBuds 4 slušalice (фото 3)
Uživajte u najboljim hitovima leta uz kristalno čist zvuk – otkrivamo vam nove Huawei FreeBuds 4 slušalice (фото 4)

Huawei FreeBuds 4 koriste kompozitnu dijafragmu od polimera tečnog kristala, koja podržava frekvencijski opseg u intervalu do 40kHz i donosi zvuk visoke rezolucije. Bez značajnijih gubitaka na kvalitetu, visoki tonovi zvuče bogatije i punije. Osim toga, Huawei FreeBuds 4 slušalice rade sa dinamičkim drajverom od 14.3mm koji nudi snažniji i impresivniji bas. U poređenju sa FreeBuds 3, nove Huawei FreeBuds 4 drastično poboljšavaju hermetičnost i zvučni pritisak, a zapremina kanala koji emituje bas uvećava se za 15%, što pojačava njegov efekat. Da, to znači da možete organizovati najbolju žurku za jednu osobu kad god i gde god vam padne na pamet. Posle 2020. godine, jasno nam je da svaku prigodu za zabavu moramo ne samo prigrliti, već i snažno zgrabiti. Uz ove slušalice lako je „iznivelisati se“ bilo da kulirate kraj bazena ili trčite uz izlazak sunca.

Uživajte u najboljim hitovima leta uz kristalno čist zvuk – otkrivamo vam nove Huawei FreeBuds 4 slušalice (фото 5)

Kada aktivno poništavanje šuma nije uključeno slušalice nude četiri sata neprekidne reprodukcije muzike, odnosno 22 sata u kombinaciji sa kućištem za punjenje. Pored toga, tehnologija brzog punjenja, koja je vodeća u industriji, omogućava 2 i po sata uživanja u zvuku nakon samo 15 minuta punjenja, tako da korisnici ne moraju da brinu o nivou baterije kada su napolju ili u žurbi. Kad god vam je potrebno putovanje ka ritmovima koji pokreću dušu, dovoljno je da kliknete play i tamo ste!

Uživajte u najboljim hitovima leta uz kristalno čist zvuk – otkrivamo vam nove Huawei FreeBuds 4 slušalice (фото 6)
Uživajte u najboljim hitovima leta uz kristalno čist zvuk – otkrivamo vam nove Huawei FreeBuds 4 slušalice (фото 7)

Tu je i dvostruka veza sa uređajima. Bilo da se radi o Huawei telefonu, tabletu, računaru, satu ili displeju, ili bilo kojim drugim pametnim uređajima koji rade na Android, iOS ili Windows operativnom sistemu, bilo koja dva uređaja mogu se istovremeno povezati sa Huawei FreeBuds 4. To omogućava korisnicima uživanje u omiljenoj muzici ili emisiji bez propuštanja poziva. U slučaju telefonskog poziva, muzika ili emisija će se pauzirati i bez problema prebaciti na poziv.

Uživajte u najboljim hitovima leta uz kristalno čist zvuk – otkrivamo vam nove Huawei FreeBuds 4 slušalice (фото 8)
Uživajte u najboljim hitovima leta uz kristalno čist zvuk – otkrivamo vam nove Huawei FreeBuds 4 slušalice (фото 9)

Ako ovog leta planirate da sebi poklonite neku sitnicu, predlažemo upravo ove slušalice, jer radi se o malom uređaju koji je vrlo moćan i koji vam može omogućiti da osmislite kako želite da se ova letnja epizoda završi. Uklizajte u ranu jesen u dobrom raspoloženju, znajući da svet uvek može da utihne kada stavite svoje slušalice. Neka igre počnu!

Uživajte u najboljim hitovima leta uz kristalno čist zvuk – otkrivamo vam nove Huawei FreeBuds 4 slušalice (фото 10)
Uživajte u najboljim hitovima leta uz kristalno čist zvuk – otkrivamo vam nove Huawei FreeBuds 4 slušalice (фото 11)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor