Pretraga

Volite fotografiju? Vreme je da otkrijete mogućnosti Huawei telefona serije nova 10

Volite fotografiju? Vreme je da otkrijete mogućnosti Huawei telefona serije nova 10

Tekst: BURO.

Foto: Stefan Burmazević

Sa razvojem smartphone uređaja, hobiji, na koje smo svi pomalo zaboravili, odjednom su ponovo postali in. Aplikacija za beleške postala je mala pokretna sveska za upisivanje najtananijih misli, stihova i rečenica koje će, zašto da ne, možda jednog dana prerasti u knjigu. Opcija za crtanje je ponovo u fokus vratila žvrljanje, koje nam je nekada bila omiljena aktivnost tokom dugih razgovora, s ciljem pravljenja crteža bez većeg smisla osim da otpuste naš stres, ali i maštu.

Dok su kamere donele pravu malu revoluciju za sve one koji su se “ložili” na fotografiju, nekada izuzetno kompleksan i skup hobi, sada je demokratizovan do nivoa da svako može da oproba svoje oko za kadar i ujedno se prepusti impulsu umetnosti. Zato danas želimo da vam skrenemo pažnju na Huawei seriju nova 10, koja sve ove opcije diže na jedan viši nivo!

Inovativni dizajn i vrhunska izrada karakteriše i najnovije pametne telefone Huawei nova 10 i Huawei nova 10 Pro. Ova dva uređaja su dostupna korisnicima na našem tržištu od ove jeseni, uz revolucionarna unapređenja po pitanju estetike, baterije i kamere.

Volite fotografiju? Vreme je da otkrijete mogućnosti Huawei telefona serije nova 10 (фото 1)
Volite fotografiju? Vreme je da otkrijete mogućnosti Huawei telefona serije nova 10 (фото 2)

dizajn

Huawei nova 10 je najtanji pametni telefon Huawei nova porodice do sada. Uz ergonomski dizajn i površinu otpornu na klizanje, oba uređaja leže sigurno i elegantno u ruci. Ova serija telefona je poznata po velikim, zaobljenim ekranima sa jedva vidljivim ivicama. Visoka rezolucija i širok spektar boja pružaju živopisne i detaljne vizuelne prikaze. Huawei nova 10 Pro dolazi sa nešto većim displejem, a ono što oba ova modela imaju jeste visoka brzina osvežavanja ekrana koja pruža glatko iskustvo u pregledu sadržaja. Radi se o mogućnostima na koje se u sekundi naviknete i posle mislite kako ste bez njih uopšte i živeli do sada!

Volite fotografiju? Vreme je da otkrijete mogućnosti Huawei telefona serije nova 10 (фото 3)

KAMERA

Vanserijske kamere su ono što Huawei nova 10 seriju stavlja u prvi plan. Visokokvalitetni snimci ili fotografije mogu biti napravljeni prednjom ili trostrukom zadnjom kamerom, zbog visoke rezolucije koju imaju. Zadnja kamera Huawei nova 10 serije dolazi sa naprednom funkcijom za povećan unos svetlosti, čime će fotografije biti idealne i u mračnijem ambijentu. Huawei nova 10 Pro je, pored glavne prednje kamere, opremljen sa još jednom pomoćnom kamerom koja donosi fenomenalno iskustvo fotografisanja izbliza. Uz dodatne efekte i aplikacije koje pomažu pri editovanju video snimaka, svi važni trenuci će biti na adekvatan način zabeleženi. Na vama je samo da odredite stil i kadar i da se prepustite fotografisanju i snimanju, jer će svaki snimak biti nepogrešivo uspešan.

Volite fotografiju? Vreme je da otkrijete mogućnosti Huawei telefona serije nova 10 (фото 4)
Volite fotografiju? Vreme je da otkrijete mogućnosti Huawei telefona serije nova 10 (фото 5)
Volite fotografiju? Vreme je da otkrijete mogućnosti Huawei telefona serije nova 10 (фото 6)

BATERIJA

Baterija je ono što se u svakoj seriji unapredi, pa je to slučaj i sa nova 10 serijom uz koju dolazi baterija visokog kapaciteta koja podržava dugotrajno korišćenje aplikacija i različitih korisnih funkcija ovih telefona. Ova serija poseduje tehnologiju brzog punjenja, koja efikasno puni bateriju telefona za manje od pola sata. Zaključak je jasan: ovo je uređaj uz koji se možete bezbrižno prepustiti inspiraciji i igri uz beskrajno škljocanje. I sve to bez bojazni da ćete ostati bez baterije ili da će vas sumrak sprečiti u foto-zabavi. Uz nova 10 seriju ništa ne predstavlja problem i ostaje vam samo da uživate u beskrajno zabavnom kreativnom procesu!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor