Pretraga

Vreme je za nove izazove! Ostvarite ih uz ove aplikacije

Vreme je za nove izazove! Ostvarite ih uz ove aplikacije

Tekst: BURO.

Manje više svi volimo izazove. Volimo da postavljamo sebi zadatke, zadajemo ciljeve, uživamo u vidljivim rezultatima i ultmativno u savladavanju nečega što je delovalo nemoguće. Od uvežbavanja sviranja novog instrumenta, preko postizanja veće fleksibilnosti i fizičke spremnosti do učenja novog jezika, danas je lakše nego ikada imati neformalno doškolovavanje u svim oblastima ili ostati zdrav i fit bez odlazaka na treninge. Ako ste sebi postavili neke ciljeve za novu godinu, ove aplikacije mogu da vam pomognu da ih zaista ostvarite ili se konačno pokrenete u smeru u kom ste već dugo želeli.

Sketch AR

Idealno za: One koji žele da neguju svoju kreativnu stranu

Vreme je za nove izazove! Ostvarite ih uz ove aplikacije (фото 1)

Ukoliko ste uvek želeli da se bavite umetnošću ali nikada niste imali prilike ili možda podrške da tražite svoju karijeru u toj oblasti, SketchAR aplikacija je tu da toj svojoj ljubavi date malo oduška. Onima koji znaju da crtaju će biti zanimljivo da savladavaju nove zadatke, a apsolutni početnici će za sto dana ovog izazova sasvim sigurno naučiti da crtaju bolje nego što su ikada mislili da će biti moguće. Aplikacija koristi AR (proširenu realnost) i projektuje sliku koju u početku crtate prateći obrise, a vremenom sve samostalnije i samostalnije. Odaberite kurs crtanja prema svojim veštinama i onome što želite da savladate-strip, anime, pejzaž, portret.

memrise

Idealno za: One koji su rešeni da progovore novi strani jezik a nemaju previše strpljenja za časove

Vreme je za nove izazove! Ostvarite ih uz ove aplikacije (фото 2)

Želite da usavršite neku veštinu i sledećeg meseca u ovo vreme postanete barem malo bolja verzija sebe? Tridesetodnevni izazov je najpopularniji način da se nešto usavrši, na primer uvežba strani jezik. Zadajte sebi cilj da u roku od četiri nedelje obogatite svoj vokabular, ili pak naučite osnove sasvim novog jezika. Odlazak u školu jezika jeste sjajna ideja ali ukoliko nemate vremena za intenzitet ali vam treba kontinuitet u učenju, aplikacija Memrise je idealna opcija. “Časovi” su dovoljno zanimljivi da se motivacija održava iz lekcije u lekciju, postoje igre za učenje novih reči kao i lekcije sa ljudima kojima je jezik koji učite maternji. Takođe, aplikacija je idealna za one koji su stidljivi i teško im je da progovore jezik jer pomaže sa izgovorom tako što sluša i ispravlja reči.

yousician

Idealno za: Sve koji žele da nauče nešto sasvim od početka

Vreme je za nove izazove! Ostvarite ih uz ove aplikacije (фото 3)

Sigurno ste nekada poželeli da naučite da svirate neki instrument i požalili se što vas roditelji nisu terali u muzičku školu kad ste bili mali. Okej, to možda ne možemo da ispravimo retroaktivno ali ukoliko želite da se upoznate sa nekim osnovama i naučite da svirate svoju omiljenu pop pesmu na gitari za samo šest nedelja Yousician je tu za vas. Ova aplikacija je idealna za sve one koji žele da uvežbaju pevanje, nauče da sviraju gitaru, klavir ili ukulele na kom god da ste nivou znanja i veština. Kroz različite lekcije pokriva sve što je potrebno jednom muzičaru a možete i da birate samo svoje omiljene pesme i vežbate se na njima i za mesec do dva postanete zvezda svake zabave.

habitify

Idealno za: Sve nas koji ratujemo sa planovima, rutinama, navikama

Vreme je za nove izazove! Ostvarite ih uz ove aplikacije (фото 4)

Zvuči super imati posao i hobi i raditi nešto sa strane i učiti strani jezik online i slušati online kurs i ići na treninge. Ako na sve to dodate neki aktuelni challenge: zdraviji život, dnevna joga, prestanak pušenja, savladavanje novog jezika,  sva je prilika da ćemo se pre ili kasnije pogubiti u svim obavezama. Zato postoji Habitify. Da ne dozvoli da nas pretrpan kalendar i zaboravljanje spreči da ostvarimo zadati cilj i mesečni izazov. Namestite aplikaciju tako da vas dnevno podseća na vaš aktuelni izazov ali i da vas "pohvali" kada postignete dnevni rezultat i napredak.

Yoga Studio: Mind & Body

Idealno za: Sve koji su u potrazi za balansom u svakodnevici

Vreme je za nove izazove! Ostvarite ih uz ove aplikacije (фото 5)

Nije neophodno da svaki dan na raspolaganju imate 90 minuta za bavljenje jogom da biste postigli rezultate mirnijeg uma i zdravijeg tela. Uz Yoga Studio: Mind & Body naučićete da je svaki trenutak izdvojen za sebe neverovatno važan i da je makar i pet minuta vežbanja vredno i korisno i bićete sami sebi zahvalni. Vežbe disanja, meditacije, asane, sve se nalazi na jednom mestu i možete kombinovati svoj "čas" svaki dan kako vam odgovara u skladu sa spremnošću, slobodnim vremenom, generalnim raspoloženjem.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor