Pretraga

Barbie kuća iz snova može biti vaša uz pomoć ove kolekcije farbi

Barbie kuća iz snova može biti vaša uz pomoć ove kolekcije farbi

Tekst: BURO.

Barbie groznica zahvatila je modu, kulturu, dizajn (dopišite), uvukla se u sve pore i odlučna je da tu ostane. Možda ste se isprva protivili pink maniji, ali ona je sada svuda oko nas i deluje da je većinu lukavo uspela da privoli. I nama odjednom zvuči kao fenomenalna ideja da kupimo kolekciju pastelnih Barbie farbi i od svog doma napravimo Barbie world, zaštićen od apsolutno svih negativnosti.

Barbie kuća iz snova može biti vaša uz pomoć ove kolekcije farbi (фото 1)
Barbie kuća iz snova može biti vaša uz pomoć ove kolekcije farbi (фото 2)

Ne šalimo se, Barbie brend udružio je snage sa Backdrop startapom kako bi izdali kolekciju farbi tako da svako može da transformiše svoje skromno prebivalište u sopstvenu Barbie kuću iz snova.

Barbie kuća iz snova može biti vaša uz pomoć ove kolekcije farbi (фото 3)

Ne možemo biti više uzbuđeni zbog saradnje sa Barbie, jednim od najpoznatijih i najomiljenijih brendova na svetu“, piše u izjavi Natalie Ebel, suosnivačica Backdrop-a. Bilo je zadovoljstvo raditi na ovoj kolekciji boja i kreirati paletu koja omogućava obožavaocima Barbie, kako novim tako i starim, da unesu deo kuće iz snova u svoj dom."

Barbie kuća iz snova može biti vaša uz pomoć ove kolekcije farbi (фото 4)
Barbie kuća iz snova može biti vaša uz pomoć ove kolekcije farbi (фото 5)

Specijalna kolekcija uključuje tri pastelne nijanse odgovarajuće nazvane Barbie Dreamhouse Pink, Barbie Dreamhouse Purple i Barbie Dreamhouse Blue. Od svog osnivanja, kompanija za farbanje i zidne obloge stekla je reputaciju po partnerstvu sa ponekad neočekivanim, ali neobično prikladnim brendovima za kreiranje prilagođenih linija i navijamo da nastave u istom pravcu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor