Pretraga

Nova Remake Home kolekcija tanjira istražuje koja to četiri elementa čine sreću

Nova Remake Home kolekcija tanjira istražuje koja to četiri elementa čine sreću

Tekst: Jelena Karakaš

I sami znate koliko nas raduju saradnje domaćih kreativaca, uživamo kad naši omiljeni umetnici pronađu način da uklope vizije, istovremeno ostajući verni svom izrazu, ali i mrvicu drugačiji.

Remake Home je već dobro poznat koncept, a njihova radnja je nezaobilazna adresa za ljubitelje zanimljivih detalja. Bez obzira na uspeh, Jovana Božović i Antea Arizanović nikada ne miruju i iz sezone u sezonu eksperimentišu sa novim formama i idejama, dok posuđe uvek ostaje temelj njihovog rada.

Nova Remake Home kolekcija tanjira istražuje koja to četiri elementa čine sreću (фото 1)
Nova Remake Home kolekcija tanjira istražuje koja to četiri elementa čine sreću (фото 2)

Sada su odlučile da se malo poigraju i sa tanjirima po kojima su prepoznatljive i nova kolekcija je nastala iz uviđanja da se svakodnevica i sreća sastoje iz četiri ključna faktora koji svemu daju smisao. Četiri su strane sveta, četiri godišnja doba, četiri elementa sačinjavaju našu planetu, a simbolika tog broja ogleda se u odlučnosti, marljivosti i metodičnosti. Zato kolekcija broji četiri bela tanjira sa plavim printom, a vizija seta je - nasleđe, poruka koja će se prenositi sa generacije na generaciju, da uvek ostanemo ljubazni, graciozni, da pružamo bezuslovnu ljubav kako bismo osetili i sami blagoslov.

 

Nova Remake Home kolekcija tanjira istražuje koja to četiri elementa čine sreću (фото 3)
Nova Remake Home kolekcija tanjira istražuje koja to četiri elementa čine sreću (фото 4)

Svaki od tanjira povezan je sa po jednom online ženom čije recepte volimo i rado pravimo i tako ova priča dobija pun smisao. Poslastičarke koje stoje iza naloga Gospođa Mirkov i Modla 180c i blogerke Hleb i Lale i Ko to tamo su dale svoje viđenje po jednog elementa sreće prikazavši na Instagramu ovu kolekciju u svakodnevici, u onim trenucima koje posvećuju sebi, hrani i uživanju.

 

Nova Remake Home kolekcija tanjira istražuje koja to četiri elementa čine sreću (фото 5)

Iskoristite te scene kao inspiraciju da ove jeseni ukradete momente za sebe, ali i kao podsetnik da razmislite koji to elementi za vas čine sreću.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor