Nova Remake Home kolekcija tanjira istražuje koja to četiri elementa čine sreću

    03.10.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/10/remaketanjiri_cover.jpg

    I sami znate koliko nas raduju saradnje domaćih kreativaca, uživamo kad naši omiljeni umetnici pronađu način da uklope vizije, istovremeno ostajući verni svom izrazu, ali i mrvicu drugačiji.

    Remake Home je već dobro poznat koncept, a njihova radnja je nezaobilazna adresa za ljubitelje zanimljivih detalja. Bez obzira na uspeh, Jovana Božović i Antea Arizanović nikada ne miruju i iz sezone u sezonu eksperimentišu sa novim formama i idejama, dok posuđe uvek ostaje temelj njihovog rada.

    Sada su odlučile da se malo poigraju i sa tanjirima po kojima su prepoznatljive i nova kolekcija je nastala iz uviđanja da se svakodnevica i sreća sastoje iz četiri ključna faktora koji svemu daju smisao. Četiri su strane sveta, četiri godišnja doba, četiri elementa sačinjavaju našu planetu, a simbolika tog broja ogleda se u odlučnosti, marljivosti i metodičnosti. Zato kolekcija broji četiri bela tanjira sa plavim printom, a vizija seta je – nasleđe, poruka koja će se prenositi sa generacije na generaciju, da uvek ostanemo ljubazni, graciozni, da pružamo bezuslovnu ljubav kako bismo osetili i sami blagoslov.

     

    Svaki od tanjira povezan je sa po jednom online ženom čije recepte volimo i rado pravimo i tako ova priča dobija pun smisao. Poslastičarke koje stoje iza naloga Gospođa Mirkov i Modla 180c i blogerke Hleb i Lale i Ko to tamo su dale svoje viđenje po jednog elementa sreće prikazavši na Instagramu ovu kolekciju u svakodnevici, u onim trenucima koje posvećuju sebi, hrani i uživanju.

     

    Iskoristite te scene kao inspiraciju da ove jeseni ukradete momente za sebe, ali i kao podsetnik da razmislite koji to elementi za vas čine sreću.

    Saznaj više:
    Povezani članci: