Pretraga

Off-White lansirao svoju prvu home kolekciju

Off-White lansirao svoju prvu home kolekciju

Tekst: BURO.


Ovog meseca Off-White ima velike vesti - izbacili su kolekciju aksesoara za kuću, prigodno i sasvim logično nazvanu “home”. Kolekcija je podeljena u tri kategorije posvećene keramici, spavaćoj sobi i kupatilu. Keramika podrazumeva različite setove za doručak, ručak, velike šolje za kafu, set šolja, čaša, pepeljare i držače za sapun. Svi komadi su osnovno u boji slonovače, koja je ukrašena delikatnim cvetovima različka, travom u plavoj boji i brendirani Off-White™ logom ispod.

Off-White lansirao svoju prvu home kolekciju (фото 1)
Off-White lansirao svoju prvu home kolekciju (фото 2)

U delu kolekcije koji je posvećen aksesoarima za spavaću sobu, nalazi se set posteljine u kokos-beloj boji, sa amblematskim vezom brenda i mak-crveno ćebe sa resama. Poslednja ali ne i najmanje važna podkolekcija je ona posvećena mirnim trenucima za opuštanje i uključuje set peškira i bademantila. Svaki komad je u nežnoj boji slonovače i sa izvezenim zaštitnim znakom brenda sa listovima vinove loze.

Cene se kreću od 95 do 635 dolara, i za sada ovu jedinstvenu kolekciju kućnih Off-White aksesoara možete pronaći samo u njihovoj radnji na Mikonosu i online.

Off-White lansirao svoju prvu home kolekciju (фото 5)
Off-White lansirao svoju prvu home kolekciju (фото 8)
Off-White lansirao svoju prvu home kolekciju (фото 9)
Off-White lansirao svoju prvu home kolekciju (фото 10)
Off-White lansirao svoju prvu home kolekciju (фото 11)
Off-White lansirao svoju prvu home kolekciju (фото 12)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar