Pretraga

Otkrivamo kako izgledaju novi šik dodaci za vaš pametni telefon

Otkrivamo kako izgledaju novi šik dodaci za vaš pametni telefon

Tekst: BURO.

 Ne postoji bolja sezona od ove praznične da predstavimo neke kul novitete, pogotovo ako dolaze sa potpisom domaćih kreativaca. Prošle nedelje smo najavili saradnju u sklopu koje su BURO. i Matesi udružili snage s brendom Samsung i kreirali vezice za najpopularniji model pametnog telefona ove sezone Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Ovaj preklopni telefon objedinjuje svu eleganciju dizajna i vrhunske tehnologije u jednom, a ove sezone ga možete nositi sa posebno dizajniranim vezicama koje su i funkcionalne i jako šik dodatak vašem telefonu. U nastavku vam donosimo prvi pogled na dizajnerska rešenja.

Otkrivamo kako izgledaju novi šik dodaci za vaš pametni telefon (фото 1)
Otkrivamo kako izgledaju novi šik dodaci za vaš pametni telefon (фото 2)
Otkrivamo kako izgledaju novi šik dodaci za vaš pametni telefon (фото 3)
Otkrivamo kako izgledaju novi šik dodaci za vaš pametni telefon (фото 4)
Otkrivamo kako izgledaju novi šik dodaci za vaš pametni telefon (фото 5)

Mini kolekcija brenda Mates donosi tri različite vezice različitih printova i dimenzija, koje otelotvoruju DNK njihovog brenda. Tu su razigrani printovi u bojama koje nam vraćaju osmeh na lice, neodoljiva ružičasta, moćna cvrena i vibrantna zelena. Ovi dodaci učiniće da se osećate dobro svaki put kad u ruke uzmete svoj telefon. Karo, floral i motiv srca dominiraju, a iako je svaki od printova snažan i upadljiv i zajedno funkcionišu kao skladna celina. Lako je kombinovati široku vezicu koja je sastavni deo maske za Samsung Galaxy Z Flip3 5G telefon i usku vezicu koja ide oko vrata za potpuno kul efekat koji nas vraća u najveselije godine dvehiljaditiih. “U trenutku kad smo ulazili u finaliziranje predstojeće kolekcije za #zimu21 desila se ova super saradnja. Negde je flertovanje sa dekadama i načinom života iza nas zapravo naša baza i glavni izvor sa kog crpimo inspiraciju. Future nostalgija je zapravo ono što izlazi iz naše glave pa onda i radionice, a negde je tu sa slične adrese došao i Samsung Galaxy Z Flip3 5G i putevi su nam se sreli” rekao je Marko Ilijev. A Saša Stević dodaje: “Drago mi je da ljudi prepoznaju Mates estetiku. Moram priznati da sam osetio jednu lakoću i uživanje u primeni te atmosfere na ovaj telefon i da, jako mi se dopada kako izgleda spoj te dve energije!”. Skroz se slažemo!

Otkrivamo kako izgledaju novi šik dodaci za vaš pametni telefon (фото 6)

BURO. vezice dolaze u color block kombinaciji crne i bele, kao i zelene i nežno ružičaste boje. Iza dizajna stoji art direktor David Gažo koji se inspirisao dokumentima s kojima se svakodnevno susrećemo, od računa do poštanskih oznaka, karti, priznanica. Kako nam je David rekao, ove trakice će sigurno odabrati neko ko je stalno u pokretu, vodi dinamičan život i pre svega preferira minimalistički dizajn. Sve trendseterice i trendseteri će se sigurno odlučiti za trakicu u zelenoj koja je bez sumnje boja sezone, pogotovo kada dolazi u jako razrađenoj color block kombinaciji sa ružičastom. Kombnujte je sa maskom u krem beloj kako bi još više došla do izražaja.

Otkrivamo kako izgledaju novi šik dodaci za vaš pametni telefon (фото 7)
Otkrivamo kako izgledaju novi šik dodaci za vaš pametni telefon (фото 8)

Unikatne Samsung vezice nastale u suradnji s lokalnim dizajnerima bitće dostupne kao poklon Samsung korisnicima na prazničnim pop up punktovima. Na punktovima ćete pronaći i kompletnu ponudu Samsung preklopnih pametnih telefona, pametnih satova i bežičnih slušalica. Popis lokacija biće dostupan na Samsung web stranici od 15.12.2021.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Ovaj mali preklopni šarmer oduševljava jer sa svoja 4,2 inča stane u svaki džep ili koktel torbicu. Kada je preklopljen, osim simpatičnog izgleda, sa njime možete fotografisati, možete da slušate omiljenu muziku, čitate poruke i pratite sve notifikacije sa društvenih mreža. S druge strane, na rasklopljenom 6,7 inčnom Dynamic AMOLED ekranu možete uživati u gledanju serija, filmova ili videa na društvenim mrežama u Full HD rezoluciji. S obzirom na to da se može saviti pod uglom od 75 do 115 stepeni, Galaxy Z Flip3 5G pruža neograničene mogućnosti fotografisanja, snimanja, kao i maksimalno iskustvo prilikom gledanja željenog sadržaja. Hands-free mode, koji će se posebno svideti ljubiteljima selfieja, omogućava da napravite savršeni selfie bez upotrebe ruku u svega par sekundi. Vaš Galaxy Z Flip3 5G postavite na željeno mesto, odaberete ugao fotografisanja, pozu, uključite timer i sve ostalo će odraditi vaš pametni telefon. Uz sve to, ima i 128, odnosno 256 GB memorije pa možete bez razmišljanja sejvovati sve fotografije i videe!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor