Pretraga

Prva Aquazzura Casa kolekcija slavi dolce vita u punom sjaju

Prva Aquazzura Casa kolekcija slavi dolce vita u punom sjaju

Tekst: BURO.

Edgardo Osorio, osnivač i kreativni direktor Aquazzura brenda cipela, je na samom vrhu liste naših omiljenih kreatora. Za svoj prvi korak u svet dekoracije inspirisao se letom, a cela kolekcija miriše na dolce vita. Skrolujte za parče slatkog života koji stiže u posudama sa Aquazzara potpisom. 

Prva Aquazzura Casa kolekcija slavi dolce vita u punom sjaju (фото 1)
Prva Aquazzura Casa kolekcija slavi dolce vita u punom sjaju (фото 2)

Kolekcija, otkrivena u okviru tek završene nedelje dizajna u Milanu, oslanja se na Edgardovu strast ka dizajnu enterijera i reinterpretira prepoznatljivi stilski kod Aquazzara kuće. Za ovaj projekat, osnivaču brenda pridružila se Fiona Leahy, osnivačica istoimenog dizajnerskog studija, a sada i ko-kreativna direktorka Aquazzure.

Prva Aquazzura Casa kolekcija slavi dolce vita u punom sjaju (фото 3)

Motivi su inspirisani kineskim porcelanom iz 18. veka i predstavljeni su na posuđu i posteljini, a kao što ime "Secret Garden" sugeriše, prikazuju izbor botaničkih elemenata u bujnim, zelenim tonovima. Kolekcija je most između modernosti i tradicije, a taktilni vez i živopisni print udišu život nežnoj kolekciji. 

Prva Aquazzura Casa kolekcija slavi dolce vita u punom sjaju (фото 4)
Prva Aquazzura Casa kolekcija slavi dolce vita u punom sjaju (фото 5)

Već je dostupna za poručivanje, a biće dostupna i u butiku koji će otvoriti svoja vrata u Firenci sledećeg septembra. Komadi u kolekciji će se prodavati zasebno ili u "fantasy asortimanima". U paru ili posebno - jednako su fantastični.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor