Pretraga

Umeće šopinga: Pronašli smo it modele cipela po cenama zbog kojih nećete bankrotirati

Umeće šopinga: Pronašli smo it modele cipela po cenama zbog kojih nećete bankrotirati

Tekst: Jelena Karakaš

Realno bolje je reći it model cipela, jer ćemo ovog puta pričati samo o Aquzzura "Twist High-Heel" papučama. Radi se o udobnim papučama sa srednje visokom zakrivljenom štiklom od mekane kože, to je ona vrsta obuće koju uselite u cipelarnik bez nekih većih planova, a ubrzo shvatite da su to jedine cipele koje uporno nosite u svim prigodama. Izgleda da su to svi uvideli, jer su sve high street radnje požurile da daju svoj doprinos ovoj temi. Izdvojili smo one pa, hmmm, najsličnije (iliti skoro fotokopirane). Aquazzura verzija sa špic vrhom je skoro pa rasprodata svuda u svetu, tako da bez griže savesti možete obrnuti i krug u njihovoj verziji na izmišljenom popustu. Krećemo!

Twist 75mm leather mules

Umeće šopinga: Pronašli smo it modele cipela po cenama zbog kojih nećete bankrotirati (фото 1)

Ovo je pokazna vežba na temu kako bi elegatna svakodnevna cipela trebalo da izgleda. Nežna krem i večita crna su kombinacija boja koja je (za)uvek dobitna, a stabilna štikla od 7.5 centimetara daje mogućnost da ove papuče nosite od jutarnjih sastanaka na poslu, preko ručkova na suncu, sve do đuskanja u pola noći. Naravno da je ovaj model vrlo brzo ponosno poneo sold out etiketu, ali stižemo u pomoć. Tiho ćemo vam došapunuti da vrlo, veoma, slične cipele možete naći i kod brenda Nine West po ceni od 8.990 dinara.

Twist Sandal 95 – beige

Umeće šopinga: Pronašli smo it modele cipela po cenama zbog kojih nećete bankrotirati (фото 2)

Boja kože kada su cipele u pitanju može vaše noge načiniti jako, jako dugačkim. Zato su ove papuče idealna letnja obuća, uparite ih sa mikro mini suknjom (i Miu Miu varijacije su preplavile high street radnje, samo kažemo) i samouvereno osvojite grad. Sve to možete učiniti i u skromnijoj opciji, budući da su u CCC radnju stigle baš takve sandale, sa mrvicu manjom štiklom. I malo više od mrvice nižom cenom, njihova varijacija je u prodaji za 8.499 dinara. Nine West verzija će vas izaći 7.990 dinara.

Twist Sandal 95 – green

Umeće šopinga: Pronašli smo it modele cipela po cenama zbog kojih nećete bankrotirati (фото 3)

Kredo brenda Aquazurra je „If the shoe fits buy them in every color“, aposlutno se slažemo i sa razumevanjem klimamo glavom. Da, Twist Sandal je model koji nam je neophodan u svim bojama, a trenutno brend izrađuje ove papuče u čak 13 nijansi, a među njima se ističe jarka trendi zelena boja. Savršena za sve odvažne kojima su cipele aksesoar kojim razbijaju odevnu monotoniju. I brend CCC je slično razmišljao pa su svoj model obojili i u zelenu „Bottega“ boju za 8.499 dinara.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor