Pretraga

Saradnja koju obožavamo: Soho House x Anthropologie

Saradnja koju obožavamo: Soho House x Anthropologie

Tekst: BURO.

Da li smo opsednuti Soho House konceptom? Još pitate?! Od samog osnivanja (u Londonu, 1995. godine), kao da ne mogu da povuku pogrešan potez, sa svakim sledećim hotelom, barom i restoranom, naša očekivanja su sve veća i do sada se nismo nijednom razočarali.

Znate da postoji Soho House linija nameštaja inspirisana enterijerom samih hotela, a sada je tu i saradnja sa kompanijom Anthropologie (koju svi posvećeni Pinterest korisnici već obožavaju). Pre nekoliko godina udružili su snage na maloj kolekciji keramike i tanjira, a ove jeseni su podigli uloge - nova linija broji sve što vam može zatrebati pri opremanju enterijera: nameštaj, rasvetu, kućni tekstil i detalje za dom.

Saradnja koju obožavamo: Soho House x Anthropologie (фото 1)
Saradnja koju obožavamo: Soho House x Anthropologie (фото 2)
Saradnja koju obožavamo: Soho House x Anthropologie (фото 3)

 

Raspon cena je ozbiljno širok i kreće se od 10 do 4.000 dolara, u zavisnosti da li želite staklene čaše, ili ozbiljan trpezarijski sto. Zaista postoji ponešto za svakoga. Što se tiče stila, u njemu se očitava savremena elegancija po kojoj je Soho House poznat, sa uplivima razigranih umetničkih detalja na kakve smo navikli od Anthropologie dizajnera. Kolekcija ukupno broji 70 komada i koliko smo uspeli da izlistamo, nema slabu tačku!

Svaki od hotela iz Soho House lanca je jedinstven i obojen lokalnom tradicijom grada u kome se nalazi, ali je svaki opreman sa idejom da svaki dom (odnosno, u ovom slučaju hotel) treba da bude inspirativan za one koji borave u njemu. Adam Daghorn, Anthropologie dizajner, u stvaranju ove kolekcije direktno se naslonio na izgled kultnih hotela kao što su onaj u Londonu i Barseloni.

 

Saradnja koju obožavamo: Soho House x Anthropologie (фото 4)

 

Ako sanjarite da vaše nedeljno book club okupljanje postane književni salon, a da se večere koje priređujete za prijatelje transformišu u sofisticirane događaje, znajte da su vam samo potrebni pravi detalji koji će i vaš dom učiniti posebnim. Možda je vreme da pogledate o čemu se radi u ovoj ekskluzivnoj kolekciji nameštaja i dekora?

 

Saradnja koju obožavamo: Soho House x Anthropologie (фото 5)
Saradnja koju obožavamo: Soho House x Anthropologie (фото 6)
Saradnja koju obožavamo: Soho House x Anthropologie (фото 7)
Saradnja koju obožavamo: Soho House x Anthropologie (фото 8)
Saradnja koju obožavamo: Soho House x Anthropologie (фото 9)
Saradnja koju obožavamo: Soho House x Anthropologie (фото 10)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor