Pretraga

Stigao je novi vinski sto iz ateljea Gustafa Westmana i savršen je!

Tekst: BURO.

Gustaf Westman je dizajner čija je omiljena igra iskakanje iz okvira i pomeranje granica, čudne valovite forme i upadljive boje njegov su vizuelni jezik. On je inicijalni tvorac čuvenog valovitog ogledala koji krasi stanove it devojaka, kao i kompleta predimenzioniranih šarenih šolja i tacni koje su nam preplavile feed, a najsvežiji projekat iz njegovog studija je vinski sto koji nas je očekivano osvojio na prvu.

Stigao je novi vinski sto iz ateljea Gustafa Westmana i savršen je! (фото 1)
Stigao je novi vinski sto iz ateljea Gustafa Westmana i savršen je! (фото 2)

On je sanjive pastelno roze boje i napravljen je u obliku rascvetalog cveta od četiri latice sastavljene od po dve grede. Na dvama laticama Gustaf je postavio kružna postolja koji podsećaju na poslužavnike, jedan u identično pastelno roze, a drugi u plavoj boji, dok su druge dve latice "ogoljene". Upravo u tome se krije šarm ovog stočica, jer prazan prostor između greda služi upravo za odlaganje vinske čaše, a središte stola je rezervisano kao postoje za flašu. Tako jednostavno, a tako genijalno.

Stigao je novi vinski sto iz ateljea Gustafa Westmana i savršen je! (фото 3)
Stigao je novi vinski sto iz ateljea Gustafa Westmana i savršen je! (фото 4)

Gustaf je svoju kreaciju podelio na Instagramu, zajedno sa crtežima koji su vodili od ideje do realizacije. Još uvek nije obznanio da li će ove stolove puštati u prodaju, ali sudeći po komentarima, uveliko se napravio jedan pozamašan red "na njegovoj kasi". Dok strpljivo čekamo odluku dizajnera i projektujemo ćošak u koji ćemo parkirati ovaj dizajnerski dragulj, ponovo virimo u njegov radni prostor, jer to je jedan pravi univerzum dizajn zabave u kom nikada nije dosadno.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor