Pretraga

Ukoliko volite francuski stil obožavaćete novu radnju sa vintage predmetima za kuću – Parisification

Ukoliko volite francuski stil obožavaćete novu radnju sa vintage predmetima za kuću – Parisification

Tekst: BURO.

Francuskinje znaju bolje, tu lekciju smo savladali. Kosa, make up, modni stil, sve rade sa nekom lakoćom koja nas opčinjava. Pariz je taj sveti gral gde je sve blistavije, raskošnije i elegantnije. Pa nije bez razloga ovenčan titulom grada svetlosti. Ipak, originalni stil Parižanki više nije nešto što podrazumeva samo krštenicu, naprotiv, mnogi u ovom gradu pronađu svoju sreću i polako se prilagode tom načinu života. Jedna od takvih devojaka jeste Anna Lebedeva koja je rođena u Kalinjingradu u Rusiji, ali je tokom studija markretinga i francuskog jezika ostala opčinjena kulturom Francuske, a kako je već znala jezik, sledeći korak je bio da pokuša da pronađe posao u Parizu. To joj je uspelo, radi u modnoj agenciji specijalizovanoj za high end brendove koja je okrenuta ka Rusiji i Istočnoevropskim zemljama. Kako bi popunila dane pokrenula je blog Paris With Me, a danas na istoimenom Instagram profiu ima preko 130.000 pratilaca koji uživaju u Parizu iz njene perspektive. Ipak, ova devojka ne miruje, ove sezone pokrenula je mali e-shop Parisification.

Ukoliko volite francuski stil obožavaćete novu radnju sa vintage predmetima za kuću – Parisification (фото 1)
Ukoliko volite francuski stil obožavaćete novu radnju sa vintage predmetima za kuću – Parisification (фото 2)

Radi se o sajtu na kome nudi predmete za dekoraciju kuće, mahom se radi o vintage komadima, a pri izboru vodi se onim čuvenim francuskim „je ne sais quoi“ efektom. Ono što je u ponudi Parisification-a je pomalo arty, romantično, šarmantno i neobično. Baš kakvi su i enterijeri najinteresantnijih stanova po Parizu.

Ukoliko volite francuski stil obožavaćete novu radnju sa vintage predmetima za kuću – Parisification (фото 3)
Ukoliko volite francuski stil obožavaćete novu radnju sa vintage predmetima za kuću – Parisification (фото 4)
Ukoliko volite francuski stil obožavaćete novu radnju sa vintage predmetima za kuću – Parisification (фото 5)

Zato je Ana odlučila da svakome pruži priliku da se okruži uticajem Pariza. Na pokretanje novog posla podstakla ju je novonastala situacija u svetu i činjenica da smo svi sada mnogo više okrenuti svom domu i činimo sve da on bude što prijatniji.

Ukoliko volite francuski stil obožavaćete novu radnju sa vintage predmetima za kuću – Parisification (фото 6)
Ukoliko volite francuski stil obožavaćete novu radnju sa vintage predmetima za kuću – Parisification (фото 7)

Ipak, primetila je da je trenutno tržište zasićeno gomilom predmeta koji su za kupovinu dostupni 24 časa tokom 7 dana, a najčešće se radi o high street kompanijama koje vrlo malo poštuju i svoje radnike i našu okolinu. Zato je za svoju misiju odabrala da svim zainteresovanim ponudi lepe i jedinstvene vintage komade, kako bi ih inspirisala da započnu sopstvenu kolekciju starinskih predmeta koji će svakom enterijeru dati autetičinost. Pored toga u ponudi su i ručno rađenje sveće „Goddess Candle“ koje se prave od prirodnog voska i zapravo nisu namenjene za paljenje (one mnogo brže gore od industrijskih sveća) već kao ukras. Dostava je dostupna wordwide, pa možete povremeno proveravati da li je trenutno u ponudi nešto čemu vidite mesto i u vašem domu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor