Pretraga

Proslavljamo leto uz ilustracije domaćih autorki!

Proslavljamo leto uz ilustracije domaćih autorki!

Odaberite svoju omiljenu ilustraciju i uživajte u letu na svom ekranu naredna 94 dana!

Tekst: BURO.

Imamo jednu dobru vest. Pardon, ne dobru, već iskreni da budemo apsolutno fantastičnu, a to je da je leto danas i zvanično počelo! Znamo da verovatno već danima unazad osećate njegovo prisustvo u temperaturama koje gaze trideseti podeok svaki dan, u sanjarenjima i manjku fokusa, i mislima koje je teško srediti jer nekako uvek skrenu na džin-tonik, plaža i sunce stranu. Ipak, lepo je znati da je sada i zvanično, kalendarski tu i da od sada na dalje imamo sasvim dobar razlog za malo letnje sporosti, razvlačenja i maštarija kad im nije vreme.

Proslavljamo leto uz ilustracije domaćih autorki! (фото 1)
@majatomljanovic

Nije do nas, stvarno do leta je što nismo baš najproduktivniji ikada ali jesmo nekako nasmejaniji i zadovoljniji kad je sunce visoko na nebu i odlučni smo u tome da ga dočekamo i proslavimo na sve moguće načine. Uz duge šetnje obalama reke i mora (za one srećnije koji su već tamo), nepredvidive izlaske sunca i uzbudljiva neplanirana jutra, noge koje bole od đuskanja dok ne svane, lagane haljine, najmekše materijale i najnežnije misli, putovanja u svim pravcima i smerovima, šuštanje letnjeg povetarca u krošnjama, slatke lubenice i još slađe smokve, hlad na obali plaže u kom valja dremnuti, lenji dani pored bazena. 

Proslavljamo leto uz ilustracije domaćih autorki! (фото 2)
@tijanatri

Protekla godina je bila dobrano teška a prethodno leto samo senka onoga što pravo leto ume i može da bude, i zato ove godine želimo svega duplo. Još uvek odgovorno i savesno, ali sad kada sve opet možemo, želimo i putovanja, i sladolede, i izlaske, i sve što leto nudi i sadrži, pa na repeat koliko god puta je moguće. 

Proslavljamo leto uz ilustracije domaćih autorki! (фото 3)
@ascoolaskimdeal

Doduše pored istine broj jedan da je leto čarobno, postoji i ona druga malo tužnija istina, a to je da leto ne traje zauvek a kad malo bolje razmislimo i prolazi prebrzo. Da bismo ga stvarno proslavili kako zaslužuje, ali i zdržali što je duže moguće, i gledali u njega svaki dan, u čast našeg omiljenog godisnjeg doba zamolili smo domaće ilustratorke da za BURO. naprave pozadine za mobilne telefone inspirisane letom. Maja Tomljanović, Tijana Tripković, Marija Pecić i Diana Adili su za BURO. donele svoj pogled na leto i sve njegove čari, zavodljivosti i rasprskavanja. Od zrelih smokvi, preko pljuštanja vode posle skoka u bazen do omiljenog napitka za popodnevna uživanja- ovako izgledaju leto, i njegova mnoga lica, a bilo koje možete preuzeti, postaviti na svoj telefon i uživati u letu do daljnjeg. Do kraja leta ima tačno 94 dana i iskoristite ih pametno i najbolje što možete!

Proslavljamo leto uz ilustracije domaćih autorki! (фото 4)
@dianaadili

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor