Pretraga

Tattoo moodboard: Pronađite inspiraciju na ovim profilima

Tattoo moodboard: Pronađite inspiraciju na ovim profilima

Tekst: BURO.

U ovom tattoo krugu, tragamo za artistima prepoznatljivim po tankim linijama. Želimo nešto prozračno, tanano ali dovoljno upečatljivo i autentično i to smo pronašli na ovim profilima. Ako vam manjka tattoo inspiracije, predlažemo da ih stavite na radar. 

JAKENOWICZ

Tattoo moodboard: Pronađite inspiraciju na ovim profilima (фото 1)
Tattoo moodboard: Pronađite inspiraciju na ovim profilima (фото 2)
Tattoo moodboard: Pronađite inspiraciju na ovim profilima (фото 3)

Jakub Nowicz, poznatiji po Instagram nickname-u jakenowicz, je master tankih linija i manje je više pristupa. Poljski umetnik prepoznatljiv je po jednostavnim ali istovremeno zamršenim crtežima na telu, a ukoliko želite baš takvu tetovažu, na ovom profilu čeka vas pregršt sjajnih primera. Ukoliko još niste sigurni u svoju odluku, možda je idealno rešenje da počnete sa njegovim privremenim tetovažama koje možete poručiti ovde

MR.K_TATTOO

Tattoo moodboard: Pronađite inspiraciju na ovim profilima (фото 4)
Tattoo moodboard: Pronađite inspiraciju na ovim profilima (фото 5)
Tattoo moodboard: Pronađite inspiraciju na ovim profilima (фото 6)

Mr. K specijalizovao se za tetoviranje u mikro stilu. Poreklom je iz Seula, a svoju umetničku karijeru započeo je kao grafički dizajner. Kada je počeo da se bavi crtanjem, bio je neumoran u potrazi za pravom olovkom što se sada preslikava i na njegovu tattoo praksu. Privučeni smo zamršenim detaljima koji su u njegovoj izvedbi dovedeni do perfekcije i u isto vreme odišu minimalizmom i kompleksnošću. 

FINELIKENIKO

Tattoo moodboard: Pronađite inspiraciju na ovim profilima (фото 7)
Tattoo moodboard: Pronađite inspiraciju na ovim profilima (фото 8)
Tattoo moodboard: Pronađite inspiraciju na ovim profilima (фото 9)

Nikola koji stoji iza finelikeniko naloga se, vrlo brzo nakon pojavljivanja na tattoo sceni, pozicionirao se kao izrazito talentovan crtač i tattoo majstor. Dovoljne su njegove fotke na instagramu da zaključite u kojoj meri pridaje pažnju detaljima i koliko je predan svom poslu. Nikola radi na relaciji Cirih - Beograd, zato predlažemo da klinete follow i ispratite kada se nađe u gradu. 

PIKANJEE

Tattoo moodboard: Pronađite inspiraciju na ovim profilima (фото 10)
Tattoo moodboard: Pronađite inspiraciju na ovim profilima (фото 11)
Tattoo moodboard: Pronađite inspiraciju na ovim profilima (фото 12)

Pikanjee, odnosno Kunsthaus, je tattoo studio koji se nalazi u Zagrebu. Na ovom profilu naći ćete najsitnije tetovaže koje na telu prave ogromnu razliku. One su uglavnom svedene i prozračne, ali odišu nekon unutarnjom snagom i dubinom i to je igra koja nam se posebno dopada. Ako uskoro planirate put u Hrvatsku, neka ovo bude obavezna stanica.

KOSI.INK

Tattoo moodboard: Pronađite inspiraciju na ovim profilima (фото 13)
Tattoo moodboard: Pronađite inspiraciju na ovim profilima (фото 14)
Tattoo moodboard: Pronađite inspiraciju na ovim profilima (фото 15)

Kosi. Ink je još jedan studio sa sedištem u Zagrebu i profil koji nam je pomogao da ovu priču zaokružimo smelim opaskama koje odjednom silovito želimo da nosimo na sopstvenom telu: "Slobodna duša zauzete glave" za sada ubedljivo vodi! Ove rečenice Silvija ispisuje jedinstvenim fontom koji je sama osmislila i tetovira 100% veganskim tintom, nakon čega dobijate i homemade kremu za negu. Neka tetoviranje bude ceo doživljaj!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor