J Lo kao opaki ubica: Sve što znamo o filmu „The Mother“

    29.09.2022.
    RECOMMENDED

    Još uvek niste shvatili Jennifer Lopez ozbiljno kao glumicu? Možda će vas trejler za ovaj film koji će izaći na Netflixu konačno ubediti u suprotno. U žanru u kom se do sada nije oprobala, krimi akcionom trileru The Mother, čiju režiju potpisuje Niki Caro, J Lo igra nikog drugog do smrtonosnog opakog ubicu. 

    Zvezda filma Hustlers (koji uopšte nemojte potcenjivati već obavezno stavite na listu za gledanje) u najnovijem ostvarenju igra ubicu, tj ženu koja prestaje da se skriva kako bi zaštitila ćerku, koje se odrekla godinama ranije. U trejleru, vidimo njen lik koji  tihim životom u skrivanju od javnosti zbog sopstvene bezbednosti. Skrivena između snežnih planina, ova atmosfera predstavlja suštu suprotnost akciji koja će uskoro uslediti, a koju možda nismo očekivali od ove glumice.

    „Trenutno joj je potrebna zaštita“, izgovara ona, nakon čega sledi snimak njene ćerke (Lusi Paez) koju otima muškarac.

    Od snežnih planina do prometnih gradskih ulica, film otkriva da će Lopez učiniti sve da spase svoju ćerku. Uz Lopez i Paez u filmu igra i Joseph Fiennes, koga znamo kao mračnog diktatora Freda Waterforda iz serije The Handmaids Tale. Tu su i Omari Hardwick, Paul Raci i Gael Garcia Bernal. Hardwich tumači lik agenta FBI, a Raci će igrati saveznika glavne junakinje. Fiennes i Bernal će, s druge strane, igrati njene neprijatelje i otmičare ćerke.

    Očigledno da će ovaj film učiniti da barem tokom njegovog trajanja zaboravimo na pop ikonu i Jenny from the block, jer ono što smo do sada videli obećava jednu badass Jennifer kakvu nismo upoznali do sad. Premijera filma zakazana je za kraj maja na Netflixu. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: