Pretraga

Ko će umreti u novoj sezoni serije White Lotus?

Ko će umreti u novoj sezoni serije White Lotus?

Tekst: BURO.

Već nekoliko epizoda nove sezone serije White Lotus servirano nam je na luksuznom hotelskom tanjiru, ovog puta na Siciliji. Na švedskom stolu likova našla se široka paleta karaktera koja nas kroz svega nekoliko epizoda već uspešno hrane traženom dozom ironije i luksuza. Već imamo svoje favorite, ali pitanje koje nas sve zanima je: Čija su tela na početku izvučena iz mora? Sve dogodovštine pratimo u cilju razrešavanja ove glavne misterije, pa smo rešili da preuzmemo ulogu detektiva i podelimo sa vama neka od naših nagađanja! Dok čekamo sledeću epizodu!

Ko će umreti u novoj sezoni serije White Lotus? (фото 1)

"SREĆNI PAROVI"

Napetost između ova četiri lika je vrlo očigledna i njihovi odnosi deluju kao vrlo plodno tle za jedno ubistvo. Harper koju tumači fenomenalna Aubrey Plaza ostavlja poseban utisak osobe spremne da ili ubije nekoga ili bude ubijena. Međutim, postoji jedan veliki problem. Druga žena iz ovog kvarteta, Dafne (Meghan Fahi), je ta koja pronalazi telo na prvom mestu. I dok je očigledno traumatizovana, njena reakcija u početnoj sceni prve epizode sugeriše da je jednostavno šokirana pronalaskom mrtvog tela u okeanu, umesto da vidi mrtvo telo prijatelja. Dakle, osim ako Dafne nije ubica i takođe veoma dobra glumica, malo je verovatno da će neki od ovih likova umreti. Idemo dalje. 

TANYA (JENNIFER COOLIDGE)

Svi smo bili presrećeni što se od svih likova iz prve sezone u drugu preselila baš ona.  Tanja deluje kao laka meta — posebno imajući u vidu način na koji maltretira svoju jadnu asistentkinju. Međutim, ovo ćemo isključiti samo zato što se nadamo da će se Coolidge ponovo vratiti u neizbežnoj 3. sezoni. Ne možemo da zamislimo scenario bez njene ekspresivne mimike i genijalne glume. Uz to, Portia izgleda kao fina osoba koja bi mogla da završi mrtva.

Ko će umreti u novoj sezoni serije White Lotus? (фото 2)

LUCIA I MIA 

Statistički, šanse za ubistvo ne izgledaju dobro za mladu, usamljenu prostituku. A tu je i njena drugarica Mia, koja se dovoljno uplela u Lucijin životni stil, uključujući seks sa starim klaviristom i davanje tableta koje su ga poslale u bolnicu. Ako preživi, možda će želeti da se osveti, a ako neko krene na Lusiju, krenuće i na Miju. Verovatnoća za ubistvo raste. 

Ko će umreti u novoj sezoni serije White Lotus? (фото 3)

DI GRASSO DEČACI 

Tri generacije Amerikanaca italijanskog porekla stižu zajedno da kopaju po Bertovom (F. Murray Abraham) italijanskom nasleđu. Između Bertovog ležernog seksizma i tame oko njegovog sredovečnog sina Dominika (Majkl Imperioli), koji prolazi kroz ružan razvod, deluje da ima žara za neke podivljale osećaje i agresije. Možda su se međusobno poubijali zbog porodičnih nesuglasica? 

Ali nemojte zanemariti ni unuka kog tumači slatki Adam DiMarco. Ovaj ljubazni mladić sa dobrim namerama mogao bi nastrada, kao što je to često slučaj sa dobrim momcima na filmu. 

Ko će umreti u novoj sezoni serije White Lotus? (фото 4)

GREG

Greg je napustio Siciliju, tako da za sada ima alibi. Ali on je veoma mističan i nešto krije - verovatno mnogo toga! Greg ima čitavu prošlost, više brakova i svoje tajne. Možda neće naći njegovo telo u moru, ali Greg definitivno nije nevin.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor