Omiljene filmske scene sa ivice bazena koje će vas rashladiti

    13.07.2022.
    RECOMMENDED

    Posle blage pauze, letnje temperature opet su u porastu. Vreo asfalt, saobraćajne gužve i sparina čine da jedina opcija za preživljavanje bude skok u bazen pun sveže vode. Međutim, ponekad je i odlazak na bazen sam po sebi veliki napor, ili logistička zavrzlama, te vas ovom prilikom inspirišemo da se prisetite svojih omiljenih scena sa ivice bazena i zapljusnete lice svežinom, barem putem ekrana. 

    STRANGER THINGS S03 – LETO U HAWKINSU

    Znamo da je poslednja sezona sve o čemu razmišljate ovih dana, ali nije loš momenat da se prisetimo i svih ikoničnih momenata koje su nosila prethodne sezone. Kakva je recimo ova scena sa punim bazenom i Bilijem u ulozi zgodnog spasioca. Ako ništa drugo, šarenilo ove scene sigurno će vas inspirisati na uparivanje nekih novih boja kod kupaćih kostima!

    BIGGER SPLASH – DAKOTA JOHNSON I MATTHIAS SCHOENAERTS

    Iako remake, ovaj film postao je kultni sam po sebi. Da li zbog sastavljanja sjajne glumačke ekipe i njihove jednako fenomenalne izvedbe, ili jednostavno zbog toga što je u centru zbivanja ovog filma jedan veliki – bazen!

    SOMEWHERE – STEPHEN DORFF I ELLE FANNING

    Scene pored bazena ne moraju biti nužno ljubavne i seksi da bi bile fenomenalne i rashlađujuće. Čist dokaz je i ova scena iz ostvarenja Sofie Coppole koje se bavi jednim letom i odnosom između oca i ćerke. 

    BREATHLESS: RICHARD GERE I VALERIE KAPRISKY

    Najvrelije za kraj – još jedan remake koji možda nije opravdao titulu, ali ova scena će se sigurno naći na listi najseksi scena ikada. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: