Pretraga

Omiljene filmske scene sa ivice bazena koje će vas rashladiti

Tekst: BURO.

Posle blage pauze, letnje temperature opet su u porastu. Vreo asfalt, saobraćajne gužve i sparina čine da jedina opcija za preživljavanje bude skok u bazen pun sveže vode. Međutim, ponekad je i odlazak na bazen sam po sebi veliki napor, ili logistička zavrzlama, te vas ovom prilikom inspirišemo da se prisetite svojih omiljenih scena sa ivice bazena i zapljusnete lice svežinom, barem putem ekrana. 

STRANGER THINGS S03 - LETO U HAWKINSU

Znamo da je poslednja sezona sve o čemu razmišljate ovih dana, ali nije loš momenat da se prisetimo i svih ikoničnih momenata koje su nosila prethodne sezone. Kakva je recimo ova scena sa punim bazenom i Bilijem u ulozi zgodnog spasioca. Ako ništa drugo, šarenilo ove scene sigurno će vas inspirisati na uparivanje nekih novih boja kod kupaćih kostima!

BIGGER SPLASH - DAKOTA JOHNSON I MATTHIAS SCHOENAERTS

Iako remake, ovaj film postao je kultni sam po sebi. Da li zbog sastavljanja sjajne glumačke ekipe i njihove jednako fenomenalne izvedbe, ili jednostavno zbog toga što je u centru zbivanja ovog filma jedan veliki - bazen!

SOMEWHERE - STEPHEN DORFF I ELLE FANNING

Scene pored bazena ne moraju biti nužno ljubavne i seksi da bi bile fenomenalne i rashlađujuće. Čist dokaz je i ova scena iz ostvarenja Sofie Coppole koje se bavi jednim letom i odnosom između oca i ćerke. 

BREATHLESS: RICHARD GERE I VALERIE KAPRISKY

Najvrelije za kraj - još jedan remake koji možda nije opravdao titulu, ali ova scena će se sigurno naći na listi najseksi scena ikada. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor