Sudeći po prvim kadrovima iz „Judy“ Renée Zellweger će dobiti Oskara

    11.05.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/SLIKA_U_CLANKU_JUDY.jpg

    Nakon meseci povremenih tizera i poneke fotografije sa snimanja napokon je stigao trejler za filmsku biografiju Judy Garland. U minut i četiri sekunde koliko on traje možete čuti neverovatno dirljivu verziju „Somewhere over the rainbow“ koju peva Renée Zellweger. Ili možda niste prepoznali da je to ona? Judy Garland je svakako bila jedna od najvećih i najtragičnijih zvezda američke kinematografije i muzike, i zato je pomalo neshvatljivo da je ovo prvi film koji je snimljen o njoj, osim fantastične verzije Judy Davis u TV filmu „Life with Judy Garland: Me and My Shadows“.

    Ono što znamo o ovom filmu jeste da prati poslednju godinu života koju je Judy Garland provela u Londonu zbog nastupa u klubu „Talk of the Town“. To je bio njen svojevrsni povratak na scenu nakon što se godinama borila sa finansijskim i privatnim poteškoćama, kao i sa zavisnošću, pre nego što je umrla u 47. godini od predoziranja.  

    Zellweger nije imala veliku ulogu na filmu poslednje tri godine, ali ako je sudeći po onome što smo videli u ovom trejleru spremite se na veliki comeback i potencijalnog Oskara. Ali pričaćemo više o tome kada vidimo ceo film koji izlazi 27. septembra. 

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: