Sve poznate ličnosti koje su nas iznenadile u filmu „Glass Onion“

    28.12.2022.
    RECOMMENDED

    Približavaju se praznici i vaše liste za gledanje poprimaju kilometarske dužine. Bilo bi divno imati jednu celu godinu samo za nadoknađivanje filmova i serija koje smo propustili, zar ne? Ali ipak nemamo i bivamo primorani da kriterijume za biranje sadržaja malo pooštrimo. Ono što je već naoštreno jesu noževi kada je nastavak filmskog hita Knives Out iz 2019. godine u pitanju. Pod imenom „Glass onion“ i Danielom Craigom koji se ponovo našao u ulozi detektiva, izašla je nova avantura koja, sudeći po trejleru i plakatu, deluje još luđe i šarenije nego prethodna. Ukoliko je vaš kriterijum sam casting i volite da budete iznenađeni nekom cameo pojavom poznate ličnosti, ovaj film sa Netflixa obavezno stavite u vrh liste. A mi ćemo vam dodatno zagolicati maštu i otkriti ko se sve tu pojavljuje. 

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/1672252397207085.png

    HUGH GRANT 

    Jedan od glavnih saveta tokom gledanja ovog filma je da ne trepćete jer se može desiti da propustite nešto bitno, recimo Hugh Granta koji igra romantičnog partnera detektiva Benoita Blanca koji u jednoj od scena otvara vrata njihovog doma. 

    ETHAN HAWKE 

    Ethan se pojavljuje već u otvarajućim kadrovima filma, tačnije, glumi vodiča tj domaćina koji celu ekipu dočekuje na grčkom ostrvu. Njegova uloga je toliko kratka da ćete verovatno pomisliti da to nije on i da vam se samo učinilo. 

    SERENA WILLIAMS 

    Ovo je definitivno jedan od najčudnijih momenata celog filma. Detektiv Benoit i Helen Brend (koju igra Janelle Monae) ušunjaju se u jednu od privatnih teretana Milesa Brona samo da bi se našli pored ekrana na kom je Serena u prirodnoj veličini. Stvari postaju još čudnije kada legendarna teniserka sa ekrana stupi u interakciju sa detektivom i Helen i otkrije da ju je angažovao Miles kako bi mu obezbedila virtuelne lekcije vežbanja uživo.

    NATASHA LYON 

    Zvezda serije Orange is the New Black i Russian Doll pojavljuje se tokom Zoom poziva grupe Among us i detektiva. Natasha glumi samu sebe i objašanjava pravila grupe Benoitu. 

    JOSEPH GORDON-LEVITT

    I za kraj ovo je najmanja uloga koju verovatno niste ni detektovali, s obzirom da glumac u filmu samo daje glas za Dong alarm koji se na sat vremena čuje na imanju Milesa Brona. 

    Ovo nije i poslednja cameo uloga, te detektivsku lupu u ruke, pogledajte film i pronađite još njegovih skrivenih dragulja. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: