Šta sve znamo o rebootu legendarne serije „Gossip girl“?

    16.11.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/11/gossip_girl_cover.jpg

    Od kada je HBO u. junu 2019. potvrdio da rade na novoj verziji serije “Gossip Girl” razmišljamo ko bi mogao da se nađe u novoj ekipi, kao i kako će sve u svemu izgledati ova serija prilagođena TikTok generaciji. Na sreću, ne moramo više da mozgamo jer je konačno dostupno malo više detalja a sve što možemo da zaključimo u ovom trenutku je da je izvesno da će biti zanimljivo i uzbudljivo. Donosimo vam sve ono što znamo o predstojećem “Gossip Girl” rebootu od radnje, preko ekipe koja je uključena u projekat do datuma premijere.

    O čemu se radi u seriji?

    Nova verzija serije će biti smeštena u 2021. godinu, i zapravo će predstavljati nastavak istog univerzuma a ne rimejk serije. “Osam godina nakon što se originalna stranica ugasila, nova generacija Njujorčana će se upoznati sa svetom svevidećeg oka Tračare, a serija će se fokusirati na to u kojoj meri su se društvene mreže kao i pejzaž kulturološki i društveni pejzaž Njujorka promenili poslednjih godina”. Scenarista Joshua Safran naglašava da će još uvek glavna tema biti skandali na Menhetnu to jest u krugovima elite, ali će se definitivno mnogo više osvrtati na promene u društvu. “Kako se svet promenio, kako su se promenile društvene mreže i njihov uticaj? Sve te stvari nam omogućavaju da sagledamo svet sa 12 godina razlike, a ne samo da oživimo staru priču. U velikoj meri će se raditi o tome kakav je svet danas, odakle dolaze bogatstvo i privilegije, i kako se danas nosi sa tim. Postoji i jedan twist u priči, ali nažalost ne mogu da otkrijem, ali je dosta značajan za sve” rekao je Joshua.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/11/1605529566194141.jpg

    Ko je u novoj ekipi?

    Iako smo možda imali različite wish liste koga bismo želeli da vidimo u ulogama Serene, Blair, Dana, Natea i Chucka, ne možemo reći da odabrana ekipa ne izgleda sveže i obećavajuće. Mnogo mladih lica koje gotovo da nismo viđali, ili jesmo malo puta, i sjajna prilika za novi list. Iako se zna ko učestvuje u snimanju, ne zna se tačno ko ima koju ulogu osim što znamo da su sve nove. Jedina potvrđena je glumica Emily Alyn Lind za koju je izvesno da će igrati Audrey, koja “ima dugu i stabilnu vezu i počinje da se pita da li je vreme za nova iskustva”. Pored Emily igraju i Tavi Gevinson, glumica i nekadašnja modna blogerka, koja vam je možda poznata iz “The Twilight Zone”. Zatim škotski glumac Thomas Doherty, transgender model i glumica Zión Moreno, kao i Savannah Smith, kojoj je ovo prva uloga. O njenom liku se takođe ne zna mnogo ali se zna da se za nju “veruje da je jedna od cool devojaka u školi”.

    Da li se vraća neko od stare ekipe?

    „Kristen Bell je oduvek bila i oduvek će biti glas Tračare“ kako kaže scenarista, tako da će to ostati nepromenjeno i sada. Jer na kraju dana taj glas, mala tračara u svakome se ne menja puno ma koliko vremena prošlo. Pored Kristen kao naratorke se kako za sada stoje stvari neće pojavljivati niko od pre. Istina jeste da su mnogi iz stare postavke veoma otvoreni za saradnju, iako je verovatno najtačnije ono što je još prošle godine rekao Chace Crawford- da niko verovatno ne bi imao ništa protiv ali da su male šanse da se stara ekipa okupi zbog toga što svi imaju drugačije rasporede i nove projekte. Ipak, još uvek postoji mogućnost da poneko poznato lice i vidimo. Osim Blake Lively koja je još prošle godine rekla da se sva pitanja upute producentu nove serije a da ona “neće učestvovati ni u kom obliku ni ulozi”.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/11/1605529565968681.jpg

    Da li je snimanje konačno počelo?

    Da! Ova godina je kao što je svima i poznatao bila prilično teška za sve one koji su deo filmske industrije jer su mnogi projekti zaustavljeni, među kojima i GG. Ipak, sa snjimanjem je konačno započeto 2. novembra a prve zvanične fotografije nove ekipe su se pojavile pre nekoliko dana.

    Koji je datum početka prikazivanja?

    U ovom trenutku nema potvrđenih datuma, čak ni nagađanja, ali ako je verovati Deadlineovim informacijama serija će imati premijeru 2021. Originalno je bila zakazana za jesen 2020. ali kako se sve pomerilo, pomera se i početak prikazivanja. Pratimo i izveštavamo!

    Saznaj više:
    Povezani članci: