BURO. Hrvatska predstavlja bestseler „Lekcije“ koji potpisuje Giselle Bündchen

    28.11.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/gisele_otvorna.png

    Sve savete za bolji život i svoja lična iskustva supermodel Gisele Bündchen, sažela je u knjigu nazvanu „Lekcije: Moj put ka smislenom životu“. U knjizi iskreno progovara o nekim teškim razdobljima u svom životu i otkriva kako joj je u njima od velike pomoći bila meditacija. Osim plana ishrane, u knjizi se nalazi i plan treninga putem kojih u dobroj formi. Ovu inspirativnu priču punu životnih lekcija donose nam kolege iz BURO. Hrvatska i izdavačka kuća Znanje, uz podršku parfimerija Douglas.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/1575024485534311-scaled.jpg

    Osim po lepoti i statusu jedne od najlepših žena na svetu Gisele Bündchen je poznata i po svojim poslovnim sposobnostima, filantropiji i zalaganju za očuvanje životne sredine. Časopis Forbes ju je proglasio jednom od najmoćnijih žena na svetu, kao i jednom od najplemenitijih poznatih osoba pa zato ne čudi ni da je nosilac titule Ambasadorke dobre volje za UNEP (Program Ujedinjenih Nacija za životnu sredinu).

    Njen put započeo je na jugu Brazila gdje je odrastala s pet sestara, igrala odbojku i spašavala mačke i pse lutalice, a sa svega četrnaest godina počela je da se bavi manekenstvom. Planetarni uspeh došao je nešto kasnije, 1998. godine pojavljivanjem na reviji Alexandera McQueena u Londonu. Intenzivan, brz i glamurozan život doveo ju je do toga da posvećeno traga za balansom koji je i tema ove knjige. U njoj se nalaze recepti za lepotu i saveti kako da vodite ispunjen život na svim poljima, a prvi put imamo priliku da neposredno i intimno upoznamo “pravu Giselle” u njenom privatnom okruženju, toliko različitom od javne predstave o njoj.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/1575024482776674-1.png

    „U ovoj knjizi sam napisala lekcije koje su mi pomogle da živim osvešćenijim i radosnijim životom, koje su me inspirisale da savladam izazove s kojima sam se suočavala tokom godina i omogućile mi dublje razumevanje sebe same i sveta koji me okružuje. Nadam se da će pomoći i vama“, izjavila je manekenka.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/1575024482449656-1.png

    „Lekcije“ Gisele Bündchen od 25. novembra dostupne su u svim boljim knjižarama na teritoriji Hrvatske, kao i u online prodavnici knjižara Znanje, a zarada od njene prodaje ove knjige ide fondaciji LUZ koju je Giselle Bündchen osnovala 2007. godine, a koja se bavi društvenim i ekološkim pitanjima.

    Saznaj više:
    Povezani članci: