Svi na TikTok-u rešavaju misteriju iz 1930, da li se pridružujete?

    29.11.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/11/tiktokmistorija_cover.jpg

    Niko nema tu moć da od nebitnog napravi bitno i od zaboravljenog relevantno kao TikTok. Članovi ove zajednice trenutno opsesivno rešavaju misteriju iz 1930. a „Cain’s Jawbone“ je odjednom postala omiljena knjiga svih.

    Postoji neka čudna veza između TikToka i misterija, a još jedna stvar koju zajednica ove platforme obožava jesu knjige. „Cain’s Jawbone“ je savršeno rešenje ove jednačine i nije iznenađenje da je upravo ovo najnovija opsesija TikTokera koja spaja sve što vole. 

    @saruuuuuuugh Reply to @flyingsushi28 if you want a copy please buy it from an indie bookstore and not jeff #fyp #cainsjawbone #mystery #booktok ♬ original sound - sarah

    Knjiga je delo Colleena Howera i datira iz 1930. a ovu misteriju je do danas uspelo da reši svega četvoro ljudi. Izdavači su sada odlučili da nagrade one koji uspeju isto, a prošle godine je knjiga ponovo odštampana u 70 000 primeraka upravo zahvaljujući TikTok knjigoljupcima.

    Iako „Cain’s Jawbone“ broji svega sto strana, one se nižu isprepletanim redosledom i u tome se krije najteži deo rešavanja ove misterije. Sa preko 30 miliona potencijalnih kombinacija, ovo smatra jednom od najtežih misterija za rešavanje u istoriji književnosti. Druga stvar je sudar sa vokabularom, budući da je knjiga napisana pre 92 godine. Ipak, nema te prepreke koja može zaustaviti predane TikTokere da reše ovu misteriju i osvoje nagradu u vrednosti od 450$. Ako planirate da bacite šešir u ring, imajte na umu da je rok za podnošenje šest žrtava i ubica 22. decembar. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: