And Just Like That: Da li će Keri konačno dobiti kraj koji zaslužuje?

    23.08.2023.
    RECOMMENDED

    Update: Ljubitelji And Just Like That mogu da se opuste, potvrđeno je da je treća sezona serije u planu za HBO Max.

     

    U isčekivanju poslednje epizode druge sezone serije And Just Like That, strastveni pratioci Seks i grada širom sveta (ili Interneta) i dalje sabiraju utiske oko povratka večito šarmantnog Ejdena. Naime, Ejdenov povratak u kosmopolitski grad je manje važan, koliko je reakcija Keri ta koja zapravo obara s nogu.

     

    Kada je izašla poslednja epizoda Seks i grada 2004. godine, naša kovrdžokosa heroina je pronašla svoj srećan kraj u Parizu u zagrljaju Zverke, muškarca sa kim je prolazila ljubavnu torturu od samog početka prve sezone. Mišljenja o kraju kultne serije bila su pomešana. Za seriju koja je na revolucionaran način prikazala iskustvo pronalaženja sebe iz ženske perspektive, zar kraj gde odgovor na sva pitanja leži u poljubcu na Pont des Arts mostu ne predstavlja liniju manjeg otpora?

    Ipak, druga sezona And Just Like That ima potencijala da ispravi krive drine.

    Sada, u svojoj šestoj deceniji života, Keri se ponovo sreće sa Ejdenom i punim srcem se upušta u njihov odnos. Ovaj put, serija se ne završava estetski savršenim krajem u Parizu, već nagoveštajem da uz dosta organizacije, kompromisa i želje, Keri i Ejden mogu da uživaju u prelepom odnosu. Uporedo, Keri konačno odlučuje da proda svoj stan na Menhetnu i predaje ključeve Liseti – mladoj ženi koja pripada novoj generaciji Njujorka.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Carrie203-1.jpeg

    Keri napušta svoje mesto na Menhtenu? Ovo nije Keri koju poznajemo s početka serije, ona koja tetura po svetlucavom gradu u visokim potpeticama, boreći se s sobom u potrazi za zabavom (i nekim smislom). Ovo je to što bismo mi, kao gledaoci, želeli za nju.

     

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: