“Podcrushed”: Podkast Penna Badgleya iz serije „You“

    15.02.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/02/cover1_youpodcast.gif

    Da li gotivite Penna Badgleya verovatno je jedno od težih pitanja koje vam neko može postaviti. Zvezda serije „You“, koju smo pre svega gledali u kultnoj „Gossip girl“, postao je noseći simbol dobrog frajera na čiji izgled brzo zaboravite zbog njegovih lljigavih uloga u kojima je do sada briljirao. Bilo da je u pitanju mistični samotnjak iz srednje škole ili psiho serijski ubica i progonitelj zaljubljive prirode. Ali kakav je zaista Penn? Teško ga je lišiti svih ovih osobina iz uloga, međutim, postoji način! Penn ima svoj podkast pod imenom „Podcrushed i teško je poverovati ali zapravo je jako opušten i prijatan tip koji zna da vodi razgovor. 

    U ovim epizodama on ćaska sa kolegama. i koleginica iz You o predstojećoj sezoni, ali i sa nekim drugim zvezdama, kao što je recimo Jenna Ortega. Međutim, ono što je rekao u poslednjoj epizodi, osvojilo je naslove portala širom sveta. Naime, on je zamolio kreatorku serije da u tekućoj sezoni bude što manje scena seksa sa njim.

    „Mislim da to nikada nisam javno spomenuo, ali jedna od glavnih stvari je, što ne želim da gradim karijeru na tome da sam uvek „romantic lead“ rekao je on.

    Pre nego uloge u You, 36-godišnjak je slavu stekao igrajući Dena Hamphrya povremenog dečka Serene van der Woodson u seriji Gossip Girl. Ova uloga je učinila Penna poznatim, ali je zahtevala da šest sezona igra srcelomca. Ulazeći u četvrtu sezonu serije You, on ne želi da ponovi istoriju. Sudeći po njegovim rečima u podkastu, kreatorka  je bila vrlo razumljiva. „Nije ni okom trepnula“, rekao je. „Bilo joj je zaista drago što sam bio iskren – i bila je nekako osnažena. Imala je zaista pozitivan odgovor.“ Penn je dodao da Gamble ceni njegovu „direktnost“ i da smatra da je zahtev „razuman i praktičan“. 

     

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: