Kultni parovi: Carla Bruni i Nicolas Sarkozy

    17.09.2024.
    RECOMMENDED

    Ljubavna priča Carle Bruni i Nicolas Sarkozyja bila je jedan od najpraćenijih romansi na svetskoj sceni, s obzirom na to da je povezala slavnu manekenku, pevačicu i predsednika Francuske. Njihova veza, koja je počela krajem 2007. godine, od samog početka izazivala je veliko interesovanje medija i javnosti. Ovo je priča o dve ostvarene i uspešne osobe, koje su ukrstile svoje puteve i postale globalno poznat Power Couple.

    sarkozy carla bruni

    Priča počinje ovako...

    Carla Bruni, koja je bila supermodel svetske slave i kasnije postala uspešna kantautorka, upoznala je Nicolasa Sarkozyja ubrzo nakon što se on razveo od svoje druge supruge Cécilie. Prvi put su se sreli na večeri u novembru 2007. godine, samo nekoliko meseci nakon što je Sarkozy postao predsednik Francuske. Iskrice su odmah planule, a njihova veza je brzo postala javna. Zbog Sarkozyjeve političke funkcije i Carline međunarodne slave, mediji su ih pratili u stopu.

    0a0a57b3828f893eb0f2d98941f3d33c
    sarkozi carla bruni

    Na brak se nije dugo čekalo..

    Njihova ljubavna priča razvijala se vrlo brzo. Nakon samo tri meseca veze, par se venčao 2. februara 2008. godine na maloj, privatnoj ceremoniji u Jelisejskoj palati u Parizu. Venčanje je bilo relativno skromno, ali su se oba partnera zalagala za diskreciju, uprkos ogromnom medijskom interesovanju.

    nicolas

    Carla kao Prva dama

    Carla Bruni je preuzela ulogu prve dame Francuske s elegancijom i dostojanstvom, a njeno prisustvo donelo je dozu glamura i umetničkog senzibiliteta na političku scenu. Iako je bila poznata kao model i pevačica, Carla se brzo prilagodila svojoj novoj ulozi, posvećujući se humanitarnom radu, posebno pitanjima vezanim za obrazovanje i borbu protiv AIDS-a.

    carla

    Medijski pritisak i stabilnost veze

    Njihov brak često je bio u centru pažnje medija, sa spekulacijama o njihovoj privatnosti i braku. Međutim, par je uvek uspevao da ostane jak i stabilan, bez obzira na pritiske javnosti i političke kritike. Carla Bruni je u više navrata isticala kako je Sarkozy bio ljubazan, duhovit i pažljiv partner, što je bio temelj njihove ljubavne veze.

    9aa823786b6ad9c619e67eca17ae4b73

    Porodica

    Carla i Nicolas dobili su ćerku, Giuliju, u oktobru 2011. godine, što je dodatno ojačalo njihovu vezu. Bruni je već imala sina iz prethodne veze, dok Sarkozy ima tri sina iz prethodnih brakova, tako da su postali velika i složena porodica.

    9022d8e1835fae4fc96760aee5fbf5f4

    Happily Ever After

    Carla Bruni i Nicolas Sarkozy ostali su zajedno i nakon završetka njegovog predsedničkog mandata 2012. godine. Njihova ljubav je opstala uprkos političkim i javnim izazovima, a Bruni često u intervjuima ističe koliko je njihova veza jaka i koliko je Sarkozy inspiriše i podržava u njenoj muzičkoj karijeri.

    Njihova priča, koja je počela kao neočekivana romansa između predsednika i slavnog supermodela, postala je simbol trajne i stabilne ljubavi.

    Foto: Pinterest

    Saznaj više:
    Povezani članci: