Kako je nastala jedna od najpoznatijih fotografija u savremenoj kulturi: Paris Hilton, Lindsay Lohan i Britney Spears

    08.04.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/parislohan-cover.jpg

    Oprostite mi što imam ovih dana možda previše vremena pa mi prsti kuckaju različite stvari po telefonu i onda upadnem u crnu rupu nepotrebnih informacija. Ali tako je pretpostavljam i sa vama. I u tom mom traženju šta je izjavio Tramp ili broja obolelih od korone naletim na Twitteru na jednu od najpopularnijih fotografija koje postoje: Lindsay, Britney i Paris nagurane i nasmejane u dvosedu posle ludog izlaska. Iako nisam fan ni jedne ni druge ni treće (Lindsay sam upoznao na kratko ali je bila u takvom stanju da ne znam da li je u tom momentu znala da priča sa nekim uopšte, a kamoli da je pričala sa mnom) svaka od njih jeste obeležila celebrity kulturu i dala pravo značenje pojmu mean girls mnogo pre sestara Kardashian. Da ne zaboravimo momente na koje Paris voli da nas podseća: da joj je Kim bila asistentkinja i kako joj je masirala stopala. Možda još jedna nepotrebna informacija koje sam se upravo setio: Paris nosi broj obuće 43 i sve cipele moraju da joj se prave po meri. Elem, uđem ja tako u istraživanje ko se sa kime svađao, ko je kome preuzeo dečka i naiđem na savršeni tread na Twitteru koji objašnjava nastanak ove gore pomenute fotografije. I kao što možete da zamislite bilo je tu svega: zabadanja noža u leđa, otimanja momaka, korišćenja ružnih (jako ružnih) reči, udaranja. Slušajte, možda vas ne zanima, ali ako nemate ništa pametnije da radite sada….

    Pa da počnemo:

    Sve je počelo u maju 2006. kada se Lindsay navodno smuvala sa Stavrosom Niarchosom, koji je tada bio u vezi sa Paris.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1586344344994873.jpg
    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1586344393572154-1.png

    Nekoliko dana kasnije, Paris je snimljena kako izlazi iz kluba sa prijateljima koji su paparacima u kameru pričali gadosti o Lindsay. Lindsay ne ostaje dužna i naziva pred paparacima Paris piz.om, da bi samo nekoliko ternutaka kasnije kada su je pitali šta je rekla negirala da ju je tako nazvala.

    Nekoliko nedelja nakon ovih dešavanja, Lindsay izlazi sa žurke i govori paparacima da ju je Paris udarila i pokazuje im mesto na ruci gde se nalazi navodna masnica od udarca.

    Sledeći dan Britney i Paris su snimljene kako izlaze iz kluba i sedaju u kabriolet, a na pitanje paparaca da li je Paris udarila Lindsay, Paris im odgovara da Lindsay sama može da im odgovori na to pitanje. Lindsay se pojavljuje i negira navode od prošle noći i ulazi u dvosed sa Britney i Paris i tako nastaje jedna od najlegendarnijih fotografija dvehiljaditih.

    Lindsay uskoro izjavljuje da je baš briga za Britney i za njen razvod i da je ne zanima šta se sa Britney dešava. Britney posle nekoliko dana uzvraća udarac i ismeva činjenicu da je pesma „Rumors“ koju Lindsay peva uspela da uđe na listu 100 najslušanijih.

    (Da li vam je jasno????? Da! One se bave tim stvarima!)

    U 2011. godini Lindsay je nekoliko puta bila optužena za krađu nakita, a jedan od tih slučajeva je bio i na snimanju naslovne strane za britanski ELLE. Paris nije ostala dužna pa je te slučajeve nekoliko puta pomenula javno, uključujući i onda kada je kao dobrovoljac u narodnoj kuhinji delila hranu i poklonila jednoj od beskućnica svoje minđuše napominjujući da „ona poklanja, za razliku od Lindsay koja krade“.

    Stvari su postale veoma gadne u 2013. kada je Paris optužila Lindsay i njenu ekipu „narkomana“ da su pretukli njenog brata Barrona.

    Paris je zatim u radio emisiji izjavila kako ih je Lindsay jurila (nju i Britney), i kako je upadala na žurke, i objasnila kako je na onoj čuvenoj fotografiji o kojoj pričamo Lindsay upala u dvosed nepozvana ali kako Paris nije htela da je ponizi pred paparacima te je nije izbacila iz kola. Lindsay se u istoj emisiji osvrnula na to veče govoreći da se Paris te večeri ne seća dobro seća i da su za ta pogrešna sećanja možda nastala zbog stvari koje je uzimala.

    I tako smo došli do legendarne fotke i kako se Britney našla između Paris i Lindsay. Verovatno nikada niste mislili da vam je ova priča nešto što vam fali u životu ali sada kada ste je pročitali možda pomislite: okej, ovo je sve što mi je bilo potrebno danas. 

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1586347047550615.jpg

    I dok sam čitao ovo sve, a zatim i pisao moram da priznam da sam osetio nostalgiju za tim vremenom. Kada su zvezde radile sve to što su radile: ogovarale se, pile, krale, jednom rečiju bile su otvoreno poročne i ranjive. Danas toga nema, zar ne? Današnje vesti nisu da je Naomi gađala asistentkinju telefonom ili da je Winona Ryder uhvaćena u robnoj kući u krađi. Danas su vesti ako je neko nešto izjavio, a to nije politički korektno ili u skladu sa mišljenjem o tome šta treba da se kaže i misli u današnje vreme. Eto, iako ne volim ni Britney, ni Lindsay, a ponajmanje Paris, rekao sam i opet ću reći: nedostaje mi to vreme, i nadam se da će se vratiti. Ovo vreme u kojem živimo čini nas manje ljudima nego što to želimo da budemo.

    Saznaj više:
    Povezani članci: