Lana Del Rey je napisala knjigu poezije i planira da je prodaje za samo 1 dolar. Da li će pevačica postaviti nove standarde u izdavaštvu?

    23.04.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/04/lana_fotke_2.jpg

    Još u januaru kada je promovisala svoj najnoviji album “Norman F***ing Rockwell”  Lana Del Rey je zaintrigirala fanove pričom o svojoj debitantskoj knjizi poezije koja će izađi “uskoro”. A dobro znamo šta to znači…magja. Jer realno, samo par stvari u životu idu bolje zajedno nego Lana i poezija, recimo, pomfrit i milkšejk na prvom mestu, sve ostalo može i da sačeka. Dakle, američka pevačica koja potpisuje tekstove svojih pesma, i koja nam je do sada dala čitav opus melanholičnih balada savršenih kao OST za građenje kule od maramica pored kreveta i natapanje jastuka suzama sa obe strane, odlučila je da sva slomljena srca, i ona koja to nisu (još) počasti i knjigom pesama.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/04/SLIKA_U_CLANKU_lanaE_copy.jpg

    Upoznavanje javnosti sa zbirkomViolet Bent Backwards Over The Grass”, započela je postujući na svom Instagramu poeme koje će se u njoj naći, i to pesmom “Happy” koja je naravno lanodelrejovski sve samo ne srećna. Iako bi se izdavači utrkivali oko toga ko će da objavi ovu knjigu autorka je odlučila da je samostalno izda, kao i da je prodaje za 1 dolar, jer su svakako njene “misli neprocenjive”.

    I dok čekamo zvaničnu potvrdu datuma objavljivanja knjige, ostaje nam da uživamo u savremenim haiku stihovima koje šeruje.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/04/lana_fotka.jpg


    Saznaj više:
    Povezani članci: