Pakovanje i pravac na Lovefest!

    30.07.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/lovefest_cover.jpg

    Tamo će biti svi od 1. do 3. avgusta

    Ako ste zaglavljeni u gradu (kao mi) i čekate da odete na more (ili ste već bili), a dosadile su vam gradske žurke, imamo rešenje za vas: Lovefest. Sve što treba jeste da organizujete prevoz i zaputite se u Vrnjačku Banju. Festival traje od 1. do 3. avgusta, ali su sve trodnevne karte rasprodate, tako da birajte dan kojeg ćete partijati na ovom festivalu elektronske muzike i kupite svoju ulaznicu.

     

    A da ćete se zabavljati to vam je valjda jasno čim pogledate line-up. Među svetskim imenima koja će ove godine nastupiti na Lovefestu nalaze se svi, od tehno legendi do novih i trenutno najtraženijih imena na svetskoj elektro sceni. Tako će prvi dan festivala otvoriti legenda nemačke tehno scene Richie Hawtin, a zajedno sa njim nastupiće i Enrico Sanguliano i Rodhad, a posle četiri godine na Lovefest ponovo stiže holandska zvezda Joris Voorn.

     

    Ako odlučite da ipak idete u petak čekaju vas Jamie Jones i The Martinez Brothers . Iste večeri nastupiće i Guy Gerber, a u Vrnjačku Banju po drugi put dolazi i Nick Curly. Možda odlučite da prespavate i ostanete i u subotu kada nastupaju Marco Carola i Joseph Capriati, a njima će se pridružiti berlinski tehno trojac ItaloJohnson, koji su popularni po svojoj anonimnosti koju i dalje neguju, kao i Tini Gessler, rezident čuvenog kluba Amnesia sa Ibice.

     

    Svakako nećete biti samo na glavnoj bini tako da istražite šta vam nudi Energy stage i izaberite između imena kao što su Seth Troxler, Objekt, Ben Ufo, Boo Williams, Sassy J, Jane Fitz, XDB, K-Hand ili Jonny Rock i organizujte svoju dodatnu zabavu neku od večeri koje ste tamo. Na Energy Stage se ponovo vraća i legendarni Joe Claussell. Eto, sve je rešeno! Pakovanje pa pravac Vrnjačka Banja! Svi će biti tamo!

    Saznaj više:
    Povezani članci: