Prevarantkinja Anna Delvey je izašla iz zatvora i sada je na putu da postane influenserka

    23.02.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/02/anacover.jpg

    Prošlo je četiri godine od kada je Anna Delvey (pravo ime Anna Sorokin) uhapšena pošto se infiltrirala u više njujorške krugove, gde je sve ubedila da je multimilionerka. I nije prevarila samo nove prijatelje, već i banke i hotele za sumu veću od 220.000 dolara. Pomislili biste da će sada biti neupadljiva, ponižena i osramoćena, ali umesto toga ona je odmah promenila opis svog Twitter profila koji sada glasi: „I am back“.

    Ovog puta krenula je pravo ka svetu influensera. Počelo je sa lajv javljanjem na Instagramu odakle se javila iz kade apartmana hotela Nomad na Dan zaljubljenih, dok je pila roze i poručivala room service baš kao u „najboljim danima“. Onda je stigla najava Anna Delvey TV-a, vlog serije koja će zabeležiti svaki njen pokkret. „Izašla sam iz zatvora pre dva dana. Tako da će tu biti prikazano kako kupujem stvari u Sephori, otvaram bankovni račun i to čim dobijem odobrenje. Idem do službenika za uslovni otpust po prvi put. Takve stvari. Na taj način kontrolisaću šta želim da kažem“. Ali zašto? U intervjuu za magazin The Insider lažna nasledica izjavila je da previše ljudi žele da ispričaju njenu priču i da ovako ona može da preuzme narativ. I ta vest stiže baš pre nego što će biti pušten Netflix serijal „Inventing Anna“ koji se sastoji od 10 epizoda koje su inspirisane člankom o njoj koji je objavio New York Magazine.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/02/1614090919988797.jpg

    Takođe planira da objavi knjigu o pravnom sistemu i vremenu koje je provela u zatvoru koju je završila dok je boravila tamo. „Osećam da o tome ima mnogo više stvari da se kaže, obično je fokus na tome kako je zatvor surovo mesto. To uopšte nije bilo moje iskustvo“, rekla je Anna.

    Trebalo bi da se zapitamo i njenim motivima s obzirom na prirodu njenih zločina i opsednutost novcem. Pošto je iskoristila honorar koji je dobila od Netflix-a za njenu priču da plati svoje dugove, navodno joj je ostalo još 110.000 dolara. Činjenica da sada gradi isplatljivu karijeru baziranu na njenim lažima… Pa, to vam je tipična Anna Delvey.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/02/1614090920123501.jpg

    Ovaj članak je originalno objavljen na buro247.com

    Saznaj više:
    Povezani članci: