Sve što znamo o drugoj sezoni serije „Emily in Paris“

    06.05.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/emilicover.jpg

    Kakvo god mišljenje imali o “Emily in Paris”, a mišljenja su ne samo razna nego i potpuno oprečna, činjenica jeste da se o ovoj seriji pričalo. I to podosta. Uprkos kontroverznom početku na Netflixu i tome što su mnogi (pogotovo francuski kritičari) kritikovali seriju zbog nedostatka realnosti i mnoštva stereotipiziranih predstava, bilo je još više onih kojima je “Emily in Paris” pružila neophodnu utehu u danima pandemije, i na kraju je serija stekla neverovatnu gledanost i ozbiljnu fan bazu. Samo u toku prvog meseca prikazivanja, seriju je odgledalo 58 miliona ljudi širom sveta, a ovaj broj je Emily učinila pop kulturnim fenomenom i najpopularnijom komičnom serijom 2020. godine pa je sasvim prirodno bilo pitanje trenutka kada ćemo dobiti nastavak.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/1620289496056998.jpg

    Početkom novembra, Netflix i Lily su potvrdili da će se serija vratiti na ekrane i da je druga sezona u planu. Iliti što bi Lily rekla ”Deux je bolje nego un”. Kako Derren Star koji stoji iz ovog ostvarenja, navodi, ekipa je oduvek želela da stvori predivan, filmski pogled na Pariz i prva sezona je došla u pravom trenutku. “Timing je bio idealan za nas jer su u tom trenutku svi sedeli kod kuće i maštali o svetu koji smo mi mogli da ponudimo. Izuzetno se radujemo da ponudimo još zabave našim fanovima u drugoj sezoni”.

    I sva je prilika da hoće, jer je plan da se nastavi na istom tragu samo možda malo kompleksnije i uprkos tome što kritike navodno nikoga nisu uzdrmale, deluje da bi sezona 2 mogla biti rezultat svega onog što je iz njih došlo. Što se ekipe tiče, ona će ostati malo ili nimalo promenjena, a svi oni koji su voleli ljubavnu dramu mogu da počnu da se raduju. Kako se sada čini iz Starovog intervjua, drama između Emily, Gabriela i Camille će se nastaviti, a odnosi malo usložiti. “Šta god da se desi u nastavku, verujem da će dodatno produbiti i istražiti kako odnosi i veze funkcionišu, i kako se odnos između ova tri lika razvija.”

    Prema sadašnjim najavama, i manjim i većim mrvicama koje dobijamo i saznajemo, neće se razviti samo odnosi među likovima, već i jedan lik posebno. A to je sama Emily. Svima je poznato da je u prvoj sezoni ona neko ko ne govori francuski, sve joj je čudno i nepoznato, ali druga sezona je rezervisana za dosta drugačiju poziciju. “U drugoj sezoni, ona će biti mnogo više deo sveta u kom se nalazi. Postala je stanovnik grada, ne samo posetilac. Biće malo prizemnija i neko ko tu zaista živi“. Biće zrelija, savesnija, i više prava Parižanka, i iskreno čekamo da vidimo kako će sve to da izgleda!

    Saznaj više:
    Povezani članci: