Konstrakta osvaja svet! Ovo su neke od naših omiljenih reakcija

    09.03.2022.
    RECOMMENDED

    I dok pevušimo “biti zdrava, biti zdrava” pod tušem, u prevozu, pripremajući se za grad ili dok proždiremo čizburger, pesma Konstrakte “In Corpore Sano” koja će predstavljati našu zemlju na ovogodišnjoj Evroviziji polako osvaja svet. Pesma čiji angažovani tekst možemo da tumačimo dublje, ili jednostavno da uživamo u nesvakdišanjem ritmu, na Youtubu već ima više od šest miliona pregleda i oko 20 000 komentara. Nije potrebno detaljno obrazlagati zašto je ova pesma u našoj zemlji izazvala toliki boom, jer je on potpuno zaslužen, ali u isto vreme, ona je širom sveta izazvala brojne različite reakcije. I dok postoji dosta ljudi koji živi u uverenju da je Evrovizija nešto što je prevaziđeno i nešto što niko ne prati, reakcije na Konstraktu intezivno obaraju te tvrdnje.

    Prvo što nas je sve iznenadilo jeste ogroman broj videa-recenzija na Youtubu u kom blogeri pokušavaju da naslute o čemu se radi u pesmi koji su zaista zabavni. Kao na primer ovaj, u kom je autorka predpostavila da je pesma o …. koroni? 

    A nekima nagađanje nije bilo dovoljno, pa su se potrudili da ceo tekst pesme prevedu i izgleda da im se dopao: 

    Za muzikom i ritmom su svi odlepili i pokušali da oponašaju pokrete: 

    Naravno tu se našao i pregršt kvalitetnih memova: 

    Ali nije samo Konstrakta bila inspiracija za memove: 

    Međutim, ono što je izazvalo najveći hype i oborilo nas sa stolice jeste informacija da je Zendaya podelila story na kome je Konstrakta? Naime, zvezda serije Euphoria, podelila je Genius playlistu na kojoj prvo mesto zauzima Elliots Song, ali odmah četiri mesta ispod nalazi se upravo naša pesma koja će nas predstavljati na Evroviziji. 

    Ludilo je tek počelo i videćemo se kako će se završiti. Svi navijamo za Konstraktu i pitamo se koja li je tajna? 

    Saznaj više:
    Povezani članci: