Pretraga

Napravili smo listu naših omiljenih obrada benda Måneskin

Napravili smo listu naših omiljenih obrada benda Måneskin

Nadamo se da ćete uživati

Tekst: BURO.

Måneskin euforija ne popušta, iako je od Evrovizije prošlo tri nedelje. Istina je da nismo iznenađeni, budući da nam je ozbiljno falila autentičnost na svetskoj sceni. Možda i najviše u muzičkoj, jer čini se da se neki isti dosadni ritam, s vremena na vreme prekinut originalnim hitom, vrti u krug.

Frontmen benda još uvek mami uzdahe bukvalno svih, ali je i definitivno bio u pravu kada je izjavio: “Želimo da poručimo celom svetu, rock’n’roll nikada ne umire.” Ali ne samo da rock’n’roll nikada ne umire. Måneskin je oživeo i neke pesme na koje smo možda pomalo zaboravili kroz nove obrade, a mi smo izdvojili naše omiljene.

Krenućemo od obrade za pesmu "Midnight Sky" koju potpisuje Miley Cyrus zato što je to pesma o kojoj se najviše priča ovih dana. Snimak je postao viralan kada ga je Miley nedavno podelila na svom Instagramu i napisala “moji najbolji prijatelji" i podsetila nas na to koliko je Måneskin ekipa unela novi život u poznati zvuk.

Još 2017. godine, sada već svetski popularan bend, učestvovao je na X Factoru u Italiji sa pesmom "Somebody told me", drugog popularnog benda - The Killers. Na tom takmičenju osvojili su drugo mesto.

U pomenutom X Factoru nastupili su i sa obradom za pesmu "Let’s get it started", kultnog benda, The Black Eyed Peas.

I za kraj, pesma koju verovatno nikada nećemo izbrisati sa naših plejlista- "Back to black" i savršena obrada iste.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor