Napravili smo listu naših omiljenih obrada benda Måneskin

    09.06.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/06/manefincover.jpg

    Nadamo se da ćete uživati

    Måneskin euforija ne popušta, iako je od Evrovizije prošlo tri nedelje. Istina je da nismo iznenađeni, budući da nam je ozbiljno falila autentičnost na svetskoj sceni. Možda i najviše u muzičkoj, jer čini se da se neki isti dosadni ritam, s vremena na vreme prekinut originalnim hitom, vrti u krug.

    Frontmen benda još uvek mami uzdahe bukvalno svih, ali je i definitivno bio u pravu kada je izjavio: “Želimo da poručimo celom svetu, rock’n’roll nikada ne umire.” Ali ne samo da rock’n’roll nikada ne umire. Måneskin je oživeo i neke pesme na koje smo možda pomalo zaboravili kroz nove obrade, a mi smo izdvojili naše omiljene.

    Krenućemo od obrade za pesmu „Midnight Sky“ koju potpisuje Miley Cyrus zato što je to pesma o kojoj se najviše priča ovih dana. Snimak je postao viralan kada ga je Miley nedavno podelila na svom Instagramu i napisala “moji najbolji prijatelji“ i podsetila nas na to koliko je Måneskin ekipa unela novi život u poznati zvuk.

    Još 2017. godine, sada već svetski popularan bend, učestvovao je na X Factoru u Italiji sa pesmom „Somebody told me“, drugog popularnog benda – The Killers. Na tom takmičenju osvojili su drugo mesto.

    U pomenutom X Factoru nastupili su i sa obradom za pesmu „Let’s get it started“, kultnog benda, The Black Eyed Peas.

    I za kraj, pesma koju verovatno nikada nećemo izbrisati sa naših plejlista- „Back to black“ i savršena obrada iste.

    Saznaj više:
    Povezani članci: