Pretraga

Ovaj sajt je kao muzička mašina za putovanje kroz vreme

Tekst: BURO.

Koliko puta godišnje/mesečno/nedeljno pomislite da više ne znate šta da slušate? Mi ćemo odgovoriti prvi: bezbroj. Nove muzike stvarno nikad dosta i zato rado sa vama delimo sajt koji funkcioniše kao mašina za putovanje kroz vreme. Ukrcajte se na vožnju!

Ovo nije još samo jedan u nizu radio, ovo je Radiooooo i jednom kada eho najrazličitijih muzičkih žanrova iz apsolutno svih delova sveta krene da vam odjekuje u ušima biće vam žao samo što ga niste otkrili ranije.

Ovaj sajt je kao muzička mašina za putovanje kroz vreme (фото 1)
Ovaj sajt je kao muzička mašina za putovanje kroz vreme (фото 2)

Kada otvorite ovaj sajt, ispred vas će se na početnoj strani pojaviti mapa sveta i dva seta dugmića: na jednom podešavate vremenski period u koji želite da se transportujete, a na drugom birate između brze, spore i čudne muzike - od Silvane do Nirvane at its finest. Ovaj kreativan i genijalan projekat je nastao udruženim snagama prijatelja muzičara, DJ-eva i producenata koji su i kustosi sajta.

Možda vas zanima uz kakvu su muziku partijali Argentinci sedamdesetih ili šta su Italijani slušali tridesetih? A šta kažete na skok u budućnost sa sve muzikom koja će se slušati za cca pedeset godina? Sve to i mnogo više pronaći ćete upravo na ovoj adresi. 

Tu su i raznolike napredne opcije koje sajt nudi, recimo Shuffle mode funkcioniše poput izvrsnog DJ-a sa najboljim pločama pomešanih žanrova iz najrazličitijih perioda koji je talentovan da sve te melodije stopi u savršeni blend. Na sajtu postoje i raznolike plejliste - od onih za slomljeno srce, pesama napravljenih za nedeljno jutro, pa sve do muzike iz filmova. 

Neke od njih će vam biti dostupne tek ako napravite nalog na sajtu (što toplo preporučujemo). Mesečna pretplata iznosi 5$ i pruža vam mogućnosti da pesme koje vam se dopadaju lajkujete tako da uvek možete da im se vratite kao i opciju premotavanja, dok godišnja pretplata iznosi 50$ i donosi vam iste povlastice. U svakom slučaju, možete uživati i u besplatnoj verziji ako ste spremni da se odreknete ovih pogodnosti.

Ovaj sajt je kao muzička mašina za putovanje kroz vreme (фото 3)
Ovaj sajt je kao muzička mašina za putovanje kroz vreme (фото 4)

Radiooooo je prava muzička Zemlja čuda iz koje nećete želeti da se vratite. Dok ste tamo, zaplešite uz hitove iz celog sveta i to iz udobnosti disko podijuma koji ste napravili ispred ogledala u svojoj spavaćoj sobi. 

Bonus preporuka: Brazil, devedesete i weird filter su dobitna kombinacija!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor