Počelo je ovogodišnje izdanje Coachella festivala: Ovo su najbolji momenti do sada

    17.04.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/cover_koacela.gif

    Tri nastupa se posebno izdavajaju na ovogodišnjem Coachella festivalu u Kaliforniji, koji je i dalje u toku – Bad Bunny, Blondie, Burna Boy koji su apsolutno izdominirali binom.

    Coachella je ove godine počela sa velikih zvezda koje su iskoristile trenutak i učinile svoje nastupe i setove magičnim, prenosi Rolling Stone. Na vrhunski dizajnerski produciranim binama smenjivali su se muzičari poput Nile Rodgersa, Post Malona i Weeknda. Producent Metro Boomin je okupio najveća rep imena, uključujući Future i 21 Savage-a, između ostalih.

    Kao i na svakom festivalu, desili su se tehnički problemi – mikrofoni i zvučnici su otkazali tokom više nastupa. Kada je Post Malonov mikrofon prestao da radi, to je primoralo Bad Bunny-ja da predvodi publiku u mini a cappella pevanju. Kali Uchis se takođe suočila sa nekim problemima kada se pridružila Kaytranadi na sceni. I pored ovoga, prva tri dana Coachelle su u potpunosti bili nezaboravni.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/1681729654983842.jpg

    Doechii

    Mlada američka reperka Doechii je transformisala glavnu festivalsku binu u močvaru. Noseći sočiva boje crvenog rubina, i upečatljiv ciklama kostim, svojom pojavom je plenila. ustima aligatora u skladu sa brendom Svamp Princess rep zvezde. Kako je ovaj nastup za nju imao velik značaj, proslavila je svoje skromne početke izvođenjem numere „Yucky Blucky Fruit“, koja joj je donela slavu, a koju je napisala dok je „spavala u McDonaldsu.“

    Blackpink

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/1681729654803017.jpghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/1681729655008566.jpg

    Jedna od najvećih pop zvezda današnjice, Rosalía, na binu je izvela svog verenika Rauw Alejandra. Oni su zajedno otpevali dve pesme sa RR-a, njihovog zajedničkog EP-a objavljenog u martu. „Pre četiri godine sam došla na Coachellu — i došla sam sama. Ali ne i ovaj put.” Nekoliko sekundi kasnije, njen verenik (i sam superzvezda) Rauw Alejandro pridružio se Rosalíji na sceni gde su odisali ljubavlju. „Qué dice Coachella? Gde su moji Latinosi?“ upitao je publiku portorikanski hitmaker.

    Na zvaničnom YouTube kanalu Coachelle možete live streamovati nastupe ili ponovo pogledati one od pređašnja tri dana.

    Saznaj više:
    Povezani članci: