Pretraga

Početak godine doneo je novu muziku, dodajte ove albume na svoje plejliste

Tekst: BURO.

Nije Nova godina ako u istu ne uklizimo u ritmu nove muzike. Nakon što smo pre nekoliko meseci napokon dočekali Adele i njen album ”30” koji nas je razorio na više nivoa, vreme je da malo promenimo ploču. Dodajemo ove nove albume na svoje plejliste i razigravamo januar. Isto predlažemo i vama.

The Weeknd - Dawn FM

Početak godine doneo je novu muziku, dodajte ove albume na svoje plejliste (фото 1)

Na samom smo početku 2022, a The Weeknd je već isporučio album godine. Dawn FM je najkohezivniji Abelov album do sada kojim otkriva svoj pun potencijal za pop. Koncept, glatki prelaz između pesama, a tek naracija Jim Carreya - naprosto je sve na mestu i izvan svakog opšteg mesta. The Weeknd je nesumnjivo jedan od najtalentovanijih umetnika svoje generacije. 

The Lumineers - Brightside

Početak godine doneo je novu muziku, dodajte ove albume na svoje plejliste (фото 2)

The Lumineers na poznatoj teritoriji sa pretežno romantičnom muzikom, ali brightside je da je njihov 4. po redu studijski album življi u poređenju sa prethodnima. Njihova muzika svakako ostaje savršena za slušanje u ovom periodu godine, baš kada novi album i stiže. Win-win.

Gunna - DS4EVER

Početak godine doneo je novu muziku, dodajte ove albume na svoje plejliste (фото 3)

Gunna je dodao četiri nove pesme deluks verziji svog poslednjeg albuma, DS4EVER. Kolaboracija sa Drakeom, ipak, nije jedna od njih. Razlozi su nepoznati, ali svejedno možete poslušati “All the money,” “Push start,” “Banking on me” i “Occupation”

Burial - Antidawn

Početak godine doneo je novu muziku, dodajte ove albume na svoje plejliste (фото 4)

Suptilan zvuk obojen stotinama nijansi sive. Iako album nema jasnog koncepta, nama je seo kao prava januarska audio poslastica. Ako ste i vi spremni da se pokorite njegovoj neobičnosti, dovoljno je da klinete play.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor