Pretraga

RE:COVERED je nova emisija koja nam donosi dobro poznat zvuk u novoj režiji

RE:COVERED je nova emisija koja nam donosi dobro poznat zvuk u novoj režiji

Tekst: BURO.

Sećate se slavnih MTV dana? Ukoliko ste odrastali devedesetih godina MTV televizija bila je jednako bitna koliko su danas društvene mreže (znamo, znamo, teško zamislivo iz današnje perspektive). Niz najnovijih spotova smenjivao se sa kul emisijama i mogli smo da provedemo sate opčinjeno gledajući u ekran. U prethodnoj deceniji muzika se preselila na mreže i u dva klika smo organizovali svoje playliste beskrajno se zabavljajajući komentarima ispod YouTube videa. Ipak, ako na trenutak zastanemo videćemo da su neke „stare dobre stvari“ zaista bile dobre i da je možda vreme da ih vratimo u svoj život, ali u novom remiksu! Kako bi ove sezone malo razmrdali stvari na muzičkoj sceni IDJ TV pokreće novu emisiju inspirisanu upravo tim vajbom u kome je muzika ono najbitnije što nas pokreće i inspiriše.

RE:COVERED je nova emisija koja nam donosi dobro poznat zvuk u novoj režiji (фото 1)
RE:COVERED je nova emisija koja nam donosi dobro poznat zvuk u novoj režiji (фото 2)

O čemu se konkretno radi? Projekat nosi naziv "RE:COVERED powered by adidas" i ideja je da mladi muzičari otpevaju pesme svojih poznatijih kolega u svom maniru i predstave ih publici na malo drugačiji način. U prvoj epizodi šta znaju pokazaće Angelina, Tara i Andrija Jo. Vatreno krštenje je zakazano za 28. novembar, u subotu. Pored toga, snimaju se i spotovi koji će kasnije biti emitovani na IDJ TV i YouTube kanalima, pa ukoliko vam se dopadne nova interpretacija, lako je možete dodati u svoje playliste.

RE:COVERED je nova emisija koja nam donosi dobro poznat zvuk u novoj režiji (фото 3)

adidas ZX LINIJA LANSIRANA JE 1984. GODINE 

Bili smo sa njima u studiju dok se sve pripremalo kako bismo naslutili kako će to sve izgledati. Angelina, Tara i Andrija Jo su stigli super raspoloženi sa željom da pokažu kako oni vide neke poznate hitove, ali i sa blagom strepnjom kako će se njihova varijacija dopasti kako izvođačima koji su originalno otpevali pesme, tako i njihovim fanovima koji su se navikli na određen zvuk. Ipak, to ih nije sprečilo da se pokažu u najboljem svetlu, kombinujući ono što nam je poznato sa svojim, svežim idejama.

RE:COVERED je nova emisija koja nam donosi dobro poznat zvuk u novoj režiji (фото 4)
RE:COVERED je nova emisija koja nam donosi dobro poznat zvuk u novoj režiji (фото 5)
RE:COVERED je nova emisija koja nam donosi dobro poznat zvuk u novoj režiji (фото 6)

Njih troje će u emisiji nositi legendarni model adidas patika iz linije ZX što nije slučajnost, budući da je upravo ovaj model tesno povezan sa muzičkom industrijom. Linija ZX lansiramna je 1984. godine, kada se sve vrtelo oko muzike, upravo je tada održana prva dodela MTV nagrada u Njujorku. Run D.M.C. je objavio svoj prvi album, a to je i godina kada je Michael Jackson pokazao kako se pleše Moonwalk. Vatromet kreativnosti se nije dešavao samo u muzičkoj industriji, već i u modi kojom su u tom periodu vladali smeli krojevi i neonske boje. Fanovi brenda oduševili su se kada je adidas ove godine ponovo lansirao ZX liniju patika. Inicijalno su nastale od ideje da se napravi savršeni model za trčanje. Adidas je uložio znanje i resurse da stvori detalje koji prave razliku, i to pre svih torzioni sistem koji obezbeđuje stabilnost stopala, a samim tim smanjuje težinu đona. Bila je to svojevrsna revolucija u proizvodnji sportske opreme i početak nove ere u svetu trčanja. Ovog puta one su dostupne u četiri varijante kako bi svako mogao da iskaže svoju individualnost i uklopi ih uz svoj način života i stil. A inovacija ne manjka ni sada.

RE:COVERED DONOSI POZNAT ZVUK U NOVOM ARANŽMANU

RE:COVERED je nova emisija koja nam donosi dobro poznat zvuk u novoj režiji (фото 7)

Kako se radi o ponovnom lansiranju, zadržane su stare dobre stvari kao što je linija patike i dizajn, ali je dodato i ono najbolje od savremenog sveta i dostignuća. Model ZX 2k BOOST stiže u varijanti ombre kolorita, ali i sa čuvenom BOOST tehnologijom zahvaljujući kojom vam se čini da hodate po oblacima. Kada je reč o modelu ZX 2k FLUX, adidas Originals je i ovde bio dosledan nadrealizmu, primenjujući nijanse koje se prelivaju, uz pravu eksploziju boja. Ukratko verzija za novo doba se može opisati epitetima: mekše, udobnije, i mnogo šarenije!

RE:COVERED je nova emisija koja nam donosi dobro poznat zvuk u novoj režiji (фото 8)
RE:COVERED je nova emisija koja nam donosi dobro poznat zvuk u novoj režiji (фото 9)

Zato je ova saradnja pravi korak i to dublje u muzičke vode gde će muzika iz nedelje u nedelju dobijati nove aranžmane kakve voli i želi generacija Z. Ako želite nešto sveže i drugačije u subotu se uključite i dajte svoju ocenu kako su se Angelina, Tara i Andrija Jo snašli pred mikrofonom i kamerama. Na prvom snimanju je bilo prezabavno i upravo takvu atmosferu će doneti ova emisija. Da li ćemo biti iz nedelje u nedelju ispred televizora? Obavezno. Pitko, nepretenciozno, lagano - nećemo vas osuđivati i ako počnete da đuskate. Kuće su nam sada ionako i novi klubovi. Neka igre počnu!

PREMIJERA — 28. NOVEMBAR!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor