Šta slušaju David LaChapelle, Marina Abramović i Dua Lipa i koja muzika im je obeležila život?

    04.05.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/onaircover.gif

    Prepišite od najboljih i dopunite svoje plejliste

    Chateau Marmont je hotel koji je stekao reputaciju kao legendaran prvenstveno zato što kada pomislimo na raskoš, egzotiku i Los Anđeles, zamišljamo nešto baš tako. Sve što smo ikada videli u filmovima, sve što zamišljamo, bazeni, palme, kokteli, tračevi, i naravno mnogo, mnogo poznatih lica. Kao muzički urednik za hotelijera Chateau Marmonta, André Balazsa, Arman Nafeei je provodio večeri u ovom hotelu ćaskajući sa poznatima u opuštenoj atmosferi, ispod znaka koji je postao ikoničan na Sunset bulevaru, ili na ležaljkama kod bazena, u baru, među palmama.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/1620118470091418.jpg

    Sve što je saznao i čuo od poznatih je bio u neformalnoj atmosferi i zato beskrajno vredno, nenašminkano i zanimljivo, i kako sam kaže bilo je pitanje trenutka kada će se od toga nešto napraviti. U savremeno doba to „nešto“ je ispao podkast “Are We On Air?” “Ideja o tome me prati već neko vreme. Radim u muzici preko 20 godina, i nekako prirodno je da o tome pričam na dnevnom nivou. Kada se setim svog vremena u Chateau sećam se razmenjivanja mišljenja i ideja sa zanimljvim ljudima iz sveta umetnosti, filma, mode, muzike. Ćaskao sam sa ljudima satima i pomislio “Zašto ne bih zabeležio ove razgovore? Podelio priče i dozvolio uvid u kreatinvi proces i insipiraciju genijalnih ljudi”. rekao je Naféei.

    To je i uradio i pokrenuo apsolutno genijalan podkast „Are We On Air“ gde kroz seriju intervjua istražuje koji je to soundtrack života poznatih ličnosti iz različitih industrija. Šta slušaju, koja muzika najbolje opisuje njihov život, koja muzika ih je obeležila i oblikovala. Inspirisan da rekreira intimnu atmosferu razgovora, „Are We On Air“ je prepun anegdota, životnih priča, sjajne muzike, i neverovatnih imena, i ako ponekada zamišljate kako bi bilo predivno sa recimo Wolfgang Tillmansom sedeti do kasno u noć i pričati o svemu i svačemu uz savršeno odabranu background muziku, ovo je to mesto.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/162011846977969.jpg

    Podkast je do sada predstavio priče i plejliste najprestižnijih imena iz Nafeeievog adresara: “Voleo bih da stvari ostanu veoma lične, da imam kontakt sa osobama koje pozivam” ili barem da je jedna osoba maksimalno dovoljna da ga poveže a to rezultuje neverovatno udobnom i prijatnom atmosferom. Do sada su mu gosti bili Patti Smith, Wolfgang Tillmans, David LaChapelle, Tremaine Emory, Dua Lipa, Marina Abramović, Maisie Williams i mnogi drugi. Jednom rečju, crème de la crème celebrity sveta, gde nove epizode ne možemo da dočekamo a do tada iz starih prepisujemo sve pesme koje smo možda propustili.

    Saznaj više:
    Povezani članci: