Margot Robbie ekskluzivno za BURO. o svojoj ulozi Harley Quinn i novom filmu “The Suicide Squad”

    02.09.2021.
    RECOMMENDED

    Nedavno je izašao jedan od najiščekivanijih blokbastera godine “The Suicide Squad“ koji potpisuje James Gunn. Jedna od glavnih junakinja ove ekipe anti-heroja je i Harley Quinn. Margot Robbie, koja je sada igra i to ne po prvi put, ispričala je za BURO. nešto o svojoj junakinji, zašto je voli i kakva je njena najnovija uloga.  


    O tome da li se lik Harley promenio u novom filmu

    Zanimljivo je što je svaki režiser koji je radio film o Harley Quinn težio ka tome da predstavi neki drugi aspekt njene ličnosti. U prvom filmu “Suicide Squad”, David Eyre je veoma jasno uživao u istraživanju njene mračne, nekada i prilično ružne strane, i to je bilo neverovatno zabavno. Katie Yan u „Birds of Prey“ je pokušala da je nekako smekša. Harley je prilično luda u svim ovim filmovima, ali u novom filmu „Suicide Squad“ bilo je izuzetno zanimljivo igrati ovaj lik, između ostalog i zato što je James Gunn veliki fan stripova. Bilo je neverovatno uzbudljivo diskutovati sa njim o pričama koje prate svaki lik, tome kakvi su u orginialu, kako se razvijaju. Uverena sam da će ljubitelji stripova biti veoma zadovoljni. Primetila sam i to da je za Harley od početka mnogo bolje da radi u grupi. Čini mi se da je ostaviti je samu jednako okrutno kao ostaviti malo dete samo na igralištu. Harleyn lik se mnogo bolje otkriva u grupi sa drugim junacima, nevezano od toga sa kim interaguje i kako reaguje.


    O tome zašto publika toliko voli Harley

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/09/1630584308367705.png

    Verovatno iz istog razloga zašto je i ja volim. Obožavam je zato što mi nikada ne dosadi, apsolutno je nepredvidiva, ne poznaje granice, i uz to je izuzetno šarmantna. Budi osećaj ljubavi čak i kada nema šta da se voli. Zato mi se oduvek sviđala u stripovima… Harley je neka vrsta katalizatora haosa, čak i ako nije u centru zbivanja.


    O saradnji sa James Gunnom

    Kada sam prvi put otišla kod njega u kancelariju i videla storyboardove, bila sam oduševljena koliko je temeljno pristupio celom procesu. On planira sve do detalja, kako će ovaj ili onaj kostim da izgleda, u kom trenutku koja scena treba da se snimi. Sve je bilo neverovatno dobro promišljeno, i ostavilo je veliki utisak na mene. Na snimanju James je organizovao i vodio zaista veliki tim. Čini mi se da je samo nekoliko režisera sposobno da to uradi. A istovremeno James i je i izuzetno fina osoba.


    Nisam dugo išla kući, ali svaki put kad se vratim volim da budem u kući moje mame. Volim da posetim prijatelje, ali verovatno najviše od svega volim da odem na Gold Coast.

    Saznaj više:
    Povezani članci: