Slušamo ploče: 3 predloga za romantično veče

    18.05.2024.
    RECOMMENDED

    Ukoliko ste trenutno zaljubljenik u ploče, ali i u neku određenu osobu, imamo tri muzička predloga za vas. Muzika je definitivno najbolji način da se uvežemo, kako sa ljudima iz svoje okoline, tako i sa samima sobom i svojim osećanjima. Prepustite se ovim ritmovima dok ležite sami u svojoj sobi, ili se pak okrenite zajedničkom druženju.

    Predlozi koje smo izdvojili mogu se lako pronaći u bolje snabdevenim vinil šopovima.

    ploce 2

    SLUŠAMO PLOČE.

    Elton John – The Complete Thom Bell Sessions

    Elton John je snimio Thom Bell Sessions 1977. godine, ali kada je objavljen 1979. godine sadržao je samo tri pesme. The Complete Thom Bell Sessions objedinjuje kompletnu sesiju snimanja koja sadrži singlove Are You Ready for Love i top 10 hit Mama Can’t Buy My Love. Po prvi put dostupno na obojenom, ljubičastom vinilu. Idealna za fanove Eltona, ali i one koji nameravaju to da postanu. Sa druge strane postoji li autror koji se više fokusira na romantične melodije i tekstove pesama. Ukoliko ste se tek zaljubili, voila!

    R 22957469 1650607606 1625 1655149903

    Buena Vista Social Club Bookpack Deluxe

    Buena Vista Social Club je kako naziv dat ovom izuzetnom grupi muzičara tako i albumu, snimljenom za samo sedam dana 1996. godine u vintage EGREM studijima u Havani iz 1950-ih. Bilo je očigledno iz atmosfere snimanja da se događa nešto veoma posebno. Međutim, niko nije mogao predvideti da će Buena Vista Social Club postati svetski fenomen – nagrađen Gremijem 1997. godine i, sa 8 miliona prodatih kopija, nadmašujući bilo koji drugi album u istom žanru.

    Ovaj album odvešće vas mislima u vrele kubanske noći u kojima se pije jak rum i puši kubanska cigara. Takođe, visoki tonovi muzičara vaše srce će podeliti na dva dela. Podsetiti na osobe koje volite ili ste voleli, ali u veselom opuštajućem ritmu u kojem ćete slaviti život,

    810rGJbgroS. SX425

    The Cranberries – WAKE UP AND SMELL THE CO

    Peti studijski album irskog alternativnog rok benda The Cranberries – Wake Up and Smell the Coffee prvi put štampan na vinilu povodom dana prodavnice ploča. Prvobitno objavljen u oktobru 2001 godine, album je prodat u 1.300.000 primeraka u prvoj godini od objavljivanja i naširoko je viđen kao povratak u formu, pošto su se ponovo ujedinili sa producentom Stephenom Streetom. Album je odličan za ljubitelje alternativnog zvuka, ali i one koji vole da budu kul dok pate za nekim ili su zaljubljeni. Idealan je za veče u kom uživate na svom prozoru uz omiljeno piće i razmišljate o mladosti i uzbuđenjima koje ono donosi.

    R 26829374 1682257071

    Foto: Promo

    Saznaj više:
    Povezani članci: