Pretraga

The Kanye Effect: svi pričaju o Kanyeovoj novoj devojci, glumici Juliji Fox

The Kanye Effect: svi pričaju o Kanyeovoj novoj devojci, glumici Juliji Fox

Tekst: BURO.

Ako vam se čini da je Kanye West odjednom svuda, u pravu ste. Reper i dizajner je u naletu kreativne faze i čini se da ima puno toga da kaže i pokaže. Pritom posebno mislimo na njegovu novu vezu koja se dokumentuje svaki dan kako od strane paparaca tako i od strane njegovog službenog fotografa koji ga prati na dejtove s glumicom Julijom Fox. Upravo je Julia Fox ime o kom se piše u poslednjih petnaestak dana u svim svetskim medijima. Mlada glumica je naglo postala žiža interesovanja šire javnosti zahvaljujući Westu koji joj je na drugom dejtu poklonio sobu punu odeće s potpisom brendova Diesel i Balenciaga i sada mnogi nagađaju da je West ovome pristupio kao projektu kakav je bila i njegova bivša supruga. Naime, West je jednom prilikom pobacao svu odeću iz ormara Kim Kardashian i napunio ga brendovima za koje je smatrao da će bolje pristajati njenom novom imidžu. Fox je sa druge strane otkrila da je nakon što je srela Kanyea sama pospremila svu svoju odeću u kutije i bacila je.

The Kanye Effect: svi pričaju o Kanyeovoj novoj devojci, glumici Juliji Fox (фото 1)

 

Mediji pišu i da je West oblikuje kako bi postala modno relevantna u čemu je očito uspeo u samo nekoliko dana jer su njene kombinacije odjednom osvanule na stranicama svih modnih magazina. Estetika je slična onoj koju sada nosi Kim Kardashian i uglavnom se zasniva na crnoj boji, seksepilnim krojevima i koži. Ova vrsta izveštavanja ima određene negativne konotacije jer sugeriše da West iskorištava Fox kako bi se osvetio bivšoj supruzi. Situacija se predstavlja kao da je Fox neka naivna devojčica koju Kanye vodi za ruku i govori joj šta da radi. Ako malo bolje proučite izjave i život Julije Fox, videćete ipak da to nikako nije slučaj. Ova mlada dama je ambiciozna, inteligentna i veoma svesna situacije u kojoj se našla, te ne dozvoljava da joj iko "kvari sreću": „Ne čitam online komentare o sebi i otkazujem „cancel“ kulturu. Mislim da smo stvorili jako negativno okruženje na Internetu i da o ljudima ne treba da sudimo po mračnim trenucima kroz koje nekad svi prolazimo“, izjavila je. Kazala je i da je njena veza sa Kanyeom bila jedno spontano iskustvo u kom su se oboje prepoznali.

 

The Kanye Effect: svi pričaju o Kanyeovoj novoj devojci, glumici Juliji Fox (фото 2)
The Kanye Effect: svi pričaju o Kanyeovoj novoj devojci, glumici Juliji Fox (фото 3)
The Kanye Effect: svi pričaju o Kanyeovoj novoj devojci, glumici Juliji Fox (фото 4)

 

Fox smo primijetili 2019. godine u fantastičnom filmu "Nebrušeni dijamanti" u kom glavnu ulogu tumači Adam Sandler (ako još uvek niste, obavezno ga pogledajte i to još danas), a prošle godine je glumila u Soderberghovom novom filmu uz Benicija Del Tora. Mediji su se puno raspisali o njenoj prošlosti. Kako sama kaže, Fox je bila poznata party girl na njujorškoj sceni, radila je u nekoliko noćnih klubova i jedno vrijeme je bila dominatriks. Oprobala se i kao dizajnerka s brendom pletiva Fransizca Fox. U Njujorku je 2017. postavila izložbu radova na svili koju je oslikala vlastitom krvlju i nazvala „RIP Julia Fox“. Sada bi mogla da dobije glavnu ulogu u filmu koji snima Madonna. Kraljica popa je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju uz caption u kojem se naslućuje njen angažman na novom projektu.

 

The Kanye Effect: svi pričaju o Kanyeovoj novoj devojci, glumici Juliji Fox (фото 5)
The Kanye Effect: svi pričaju o Kanyeovoj novoj devojci, glumici Juliji Fox (фото 6)
The Kanye Effect: svi pričaju o Kanyeovoj novoj devojci, glumici Juliji Fox (фото 7)

 

Iako će mediji i dalje gurati poprilično nepošten narativ o tome kako je Julia Fox lutka koju Kanye iskorištava za promociju (jer se takve stvari bolje čitaju), ne sumnjamo da će vreme pokazati drugačije. Ne postoji ništa loše u tome da vas oblači Kanye West. Ako samo pogledamo što je uradio za Kim Kardashian koja je praktično zahvaljujući njegovim stilističkim intervencijama postala savremena modna ikona koju oblači Demna Gvasalia (sviđalo vam se to ili ne), zašto bi Fox odbila da se isto učini i za nju. Dvoje odraslih ljudi se dobro zabavljaju, uživaju u društvu jedno drugog i žive život. Kome smeta, nek ne gleda Instagram.

 

The Kanye Effect: svi pričaju o Kanyeovoj novoj devojci, glumici Juliji Fox (фото 8)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor