Upoznajte se sa Depth-om, personalizovanim AI dnevnikom

    20.04.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/Cover_AI.gif

    Ako dan počinjete ili završavate beleškama o svom emotivnom stanju, mislima koje vas more ili problemima koje raščlanjujete na papiru, idealno je vreme da upoznate Depth: personalizovani AI dnevnik namenjen da vam pomogne da se snađete u izazovnoj situaciji, dođete do korena svojih emocija ili steknete novu perspektivu. 

    Depth funkcioniše po principu postavljanja dobrih i pravih pitanja, na osnovu crtica koje vi unosite u AI dnevnik. Dovoljno je da u jednoj rečenici sažmete kako se danas osećate, a veštačka inteligencija će vam pomoći da istražite svoja iskustva i emocije kako biste dobili pravi ugao gledanja na izazovnu situaciju. Nema sumnje da se radi o moćnom alatu samorefleksije, a evo kako funkcioniše.

    Na primer, u dnevnik možete upisati: „Osećam se nervozno povodom sastanka sa šefom.“ Veštačka inteligencija će vam potom postaviti nekoliko pitanja koja treba da vam pomognu da uronite dublje u koren problema, ali i sagledate kako možete da minimizujete neprijatan osećaj: Šta je jedna stvar koju možete da uradite da se pripremite za sastanak? Ili šta je jedna dobra stvar koju možete za sebe da uradite posle sastanka, bez obzira na njegov ishod? Kroz odgovore na ova pitanja, možete umiriti osećaj nelagode i anksioznosti i sačuvati ih tako da možete da im se vratite i pročitate ih iznova.

    Depth je aplikacija koja stiže sa OpenAI ChatGPT adrese, odnosno jednog od najnaprednijih jezičkih modela na svetu. Ukoliko ChatGPT u vama i dalje izaziva trzavice i nerazumevanje, u ovom tekstu smo saželi sve što treba da znate o chatbotu veštačke inteligencije. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: