Pretraga

Ariana Grande, Miley Cyrus i Lana Del Rey su novi anđeli sa jakim feminističkim stavom

Ariana Grande, Miley Cyrus i Lana Del Rey su novi anđeli sa jakim feminističkim stavom

Tekst: BURO.

Dugoočekivani spot za pesmu koja je glavna tema rimejka filma "Čarijevi anđeli" upravo je stigao! Ariana Grande, Miley Cyrus  i Lana Del Rey su glavne zvezde videa koji je režirala Hannah Lux Davis, bliska saradnica Ariane Grande, i koja je radila njene spotove "ThankU, Next" i "7 Rings". Video je zamišljen tako da svaka od 3 pevačice ima svoju određenu ulogu u borbi protiv zlikovaca: Ariana je mozak operacije, Miley je snagatorka koja rešava stvari pesnicama, Lana je stručnjak za eksploziv i oružje. Na kraju samog spota se pojavljuje i Elizabeth Banks, koja je rediteljka ovog rimejka.

 

Čim poslušate pesmu postaje vam jasno da nije obični pop hit već određena poruka, tako da je odabir žena koje su se pojavile u njoj veoma logičan ako imate na umu stavove koje svaka od njih javno promoviše. I outfiti koje nose samo su zbog krila naznaka anđela, sve ostalo je atipično. Ariana je zadužena za ceo soundtrack filma i na Instagramu je izjavila da je rad na njemu "najcool je..na stvar na svetu".

Ariana Grande, Miley Cyrus i Lana Del Rey su novi anđeli sa jakim feminističkim stavom (фото 1)

 

Album stiže 1. novembra, a film u kojem glavne uloge igraju Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska stiže u bioskope 15. novembra. Do tada slušamo i pevamo: “Boy, don’t call me angel/You ain’t got me right”.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor