Fantastične fotografije dobitnika Oskara sa žurke koju su organizovali Madonna i Guy Oseary

    13.02.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/jroscarparty_cover.jpg

    Oskari su prošli a mi i dalje pričamo o njima. Jer ima razloga: razočarali su, obradovali, iznenadili. Svi proučavaju i dalje šta je ko nosio na crvenom tepihu kao i na žurkama posle zvanične dodele Oskara. Pišu se traktati i članci o tome ko je šta rekao i poručio u svom govoru. Uveliko i globalno se razgovara o istorijskoj pobedi filma „Parazit“ i šta će to značiti za Oskare u budućnosti.

    I u svim tim dešavanjima i informacijama koje i dalje prikupljamo osvanule su fotografije koje je napravio francuski umetnik i fotograf JR na „The Party“ žurci koji su organizovali Madonna i Guy Oseary. ako vam je njegovo ime nepoznato, možda samo da vas podsetimo sada već legendarne fotografije koju je napravio prošle godine na istoj zabavi a na kojoj se nalaze Madonna i Lady Gaga.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/158160220575141-scaled.jpg

    JR od 2017. godine ima postavljen svoj mali studio  na ovoj zabavi i tamo fotografiše sve dobitnike. Pravila na ovoj žurci su veoma striktna, nije dozvoljeno korišćenje telefona, na taj način žele da izbegnu bilo kakvo objavljivanje sa seta pre nego što zvanične fotke budu objavljenje. Ove godine JR je možda napravio najzanimljivije fotografije do sada na kojima se nalaze imena kao što su Taika Waititi, Renee Zellweger, Laura Dern i Robert DeNiro, a možete ih pogledati u galeriji ispod. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: