Isamaya Ffrench je omiljena šminkerka Rihanne, Katy Perry i Kylie Jenner, a sada je otvorila Youtube kanal

    12.05.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/ytcover.jpg

    Poznata po svojoj subverzivnoj estetici koja pomera granice, Isamaya Ffrench (koja je i osnivač digitalnog izdanja „Dazed Beauty“) nije zainteresovana za konvencionalne stvari. Ona cilja ravno u glavu i živi od avangarde. Da li se sećate kada se Zendaya pretvorila u staricu ili kada se Rihanna pojavila na naslovnici Voguea UK sa tankim iscrtanim obrvama (ovo ne isprobavajte kod kuće). Njenih ruku delo. Zbirka njenih mainstream uspeha uključuje činjenicu da je, sa samo 25 godina, postala ambasadorka za YSL Beauté u Velikoj Britaniji, saradnje sa kućama kao što su Chanel, Christian Louboutin Beauty ali i Burberry čiji je kreativni direktor za šminku i Byredo.

    Ovo je čini jednim od najvažnijih igrača u makeup areni ali i više od toga, Isamaya je pravi image maker, a sada je konačno lansirala i svoj Youtube kanal. Iskreno, čudi nas da se ovo nije desilo ranije. 

    Kako smo saznali iz uvodnog videa, na kanalu će se naći zavidna mešavina tutorijala (kako nam je obećala, već u prvom sledećem videu), intervjua, insajderskih snimaka „iza kulisa“ i sve u svemu, očekujemo jedan veoma uvrnuto-zabavan paket koji će svima dati priliku da provedu malo vremena u njenom svetu. Isamaya će nas provesti kroz neke legandarne lookove koje je sama stvorila ali nam i pokazati kako da ovladamo osnovama makeupa koji voli, pa očekujemo sve od osnova protetike do toga kako da zalepimo obrve tako da se ne vide.

    Ffrench ulazi u Youtube vode kao deo Beauty Festivala, virtuelnog samita koji će voditi niko drugi do Derek Blasberg. „Jedna od najboljih stvari vezana za moju ulogu (glavne osobe za modu i beauty na platformi Youtube) jeste to što imam šansu da radim sa nekim od najblistavijih umova industrije kojima sam se do sada divio izdaleka.“ izjavio je Blasberg. „Isamaya Ffrench je legenda i jako smo uzbuđeni što možemo da vidimo njeno umeće, kreativnost i maštu kako cvetaju na ovoj platfromi. Ona je jednostavno Ffabulous!“

    Sam festival zvanično startuje 14. maja i može se streamovati besplatno ovde, a u njemu će učestvovati i Pharrell Williams, Michelle Phan, Selena Gomez, Paris Hilton, Bob the Drag Queen i drugi.

    Spremni smo da hvatamo beleške.

    Saznaj više:
    Povezani članci: