Izvinite ali važno pitanje… zna li iko gde je Kanye i šta radi?

    16.03.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/03/kanyecover.jpg

    U duhu nedavno dodeljnih Grammy nagrada ali i opšte drame oko razvoda njega i Kim Kardashian sasvim je prirodno da se naglas zapitamo ono što ste se sigurni smo i vi zapitali bar par puta do sada a to je: gde je Kanye? Šta radi, i najvažnije od svega, kako je? Istina je da malo ko ima odgovor na ova pitanja jer se KW drži u popriličnoj ilegali, nema ga nigde, i ne postuje apsolutno ništa na Instagramu od 4. novembra iltii predsedničkih izbora, ali ipak postoje neke informacije koje su doprele do javnosti pažljivim motrenjem na onaj minimum aktivnosti koji obavlja.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/03/1615910202446621.jpg

    Dobio je Grammy

    Iako je urinirao na prošlu Grammy nagradu koju je dobio, i nije bio na ceremoniji da preuzme novu, Kanye West je dobio Grammy nagradu koja je ovaj put višestruko važna. Kao prvo, zato što je ovu nagradu dobio prvi put posle osam godina, a kao drugo zato što je osvojena u kategoriji u kojoj nikada do sada nije bio nominovan: Najbolji savremeni hrišćanski album. Pobedio je u ovoj kategoriji mnoge gigante koji se duže bave gospel muzikom. tako da, ako ništa drugo nadamo se da barem ova Grammy statua neće završiti u njegovoj WC šolji.

    Često je na sudu

    Da i zbog razvoda sa Kim oko kog je bilo dosta tračeva i povuci potegni informacija i izmišljotina ali suština ostaje ista i glasi da su zaista zvanično podneti papiri za razvod. Dakle, to što je Kardashian unajmila advokaticu Lauru Wasser da je zastupa, a West živeo na svom ranču u Vajomingu stvarno ima svoj epilog i to onakav kako se i mislilo. Ipak, to nije jedini razlog za pravosudne zavrzlame jer pored ovoga, protiv Kanyea se vode dve različite parnice a obe u vezi sa operom “Nabukodonosor” postavljenom krajem prošle godine. Ne samo što je cela ta opera bila očigledno problematična, počevši sa pogrešnom reprodukcijom na pozivnicama gde je umesto Vavilonskog kralja po kom je i nazvana opera na pozivnici završila predstava persijskog imperatora Darija, i što je mnogo toga viđenog bilo u najmanju ruku neobično i nerazumno nego što su se učesnici pobunili zbog lošeg ponašanja prema njima. Iako su Isusove parole više u stilu “prodaj šta imaš i daj siromašnima, i steći ćeš nebesko bogatstvo” ovaj Yeezus je optužen za iskorišćavanje zaposlenih, prekovremeno zadržavanje i neplaćanje. Uz to, optužbe su i na račun da je ekipi bila odbijana pauza za odmor i ručak, i da su svaki dan bili naterani da rade minimum četiri sata prekovremeno. Ne baš isusovski potez od Yeezyja, mora se priznati i eksperti očekuju da izgubi parnice koje se protiv njega vode.

    nije baš najbolje ovih dana

    Okej, to već znamo neko duže vreme, ali sada i više izvora bliskih paru to potvrđuje. Nedavno je porodični prijatelj Kardashian-West porodice rekao “Kanye nije baš najbolje. Anksiozan je i veoma tužan. Zna da se brak završava i da ne može ništa da uradi sada, a zna i šta gubi sa Kim”. Sa ove strane ekrana činjenica je da ne znamo mnogo o tome, ali je prilično izvesno da ako ništa drugo gubi iskrenu podršku jer svi se setimo otvorenog pisma koje je Kim napisala a propo Kanyeovog mentalnog stanja. Izvor dodaje i da “ima baš malo šanse za pomirenje. Bilo bi potrebno da se desi čudo da se Kim predomisli. Ali Kanye veruje u čuda”. Istina, duhovito.

    Kanye i njegovih 500 patika su se zvanično iselili iz zajedničke kuće

    Nakon početka priče o razvodu reper je provodio najveći deo vremena na svom ranču u Vajomingu, razdvojen od Kim. Ipak, nedavno je dok je Kim bila na putovanju svratio u svoj kalifornijski dom da iznese nešto svojih najvažnijih dragocenosti što podrazumeva 500 pari patika i još poneku sitnicu. Iako su navodno ostali u dobrim odnosima, ideja je bila da se ne susreću pri ovom iseljenju. Kim se vratila, Kanye opremljen svojim najvećim vrednostima otišao na svoju stranu, a mi ostajemo da pratimo šta će se dalje odvijati i u kom pravcu.

    Saznaj više:
    Povezani članci: