Kanye u ulozi Mesije je zaludeo Pariz

    02.03.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/kanyepfw_cover.jpg

    Iznenadna nedeljna misa u Parizu je sve o čemu se priča ovih dana

    Znate ono „ako neće breg Muhamedu, Muhamed će bregu“? E pa, od juče slobodno možemo i da promenimo junake i scenario i da kažemo: ako neće svi na Kanyeovu nedeljnu misu, i misa i Kanye će k ’njima. Subota uveče je prošla u znaku iznenadnih vesti da će Kanye održati svoj sada već tradicionalni Sunday Service u specijalnom izdanju, pripremljenim posebno za Nedelju mode u Parizu.  I bi tako, budući da je juče ujutru nedeljna misa održana, a Kanye je još jednom prosledio svoje svete reči svima onima koji su želeli da poslušaju. A i onima koji nisu znali da su to hteli.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/1583144879331287.jpg

    Nastupao je u Bouffes du Nord pozorištu, a među pozvanima su se našli Jacquemus, Michele Lamy, Haider Ackerman i drugi, i mora se priznati da je bila dosta dobra atmosfera i da se i đuskalo u prvim redovima. Iskreno, to se Kanyeu ne može oduzeti, da ume da napravi atmosferu, ume. Što se same “mise” tiče, sve je prošlo manje više uobičajeno kako smo i navikli da viđamo do sada na raznim lokacijama i aranžmanima, od intimne kućne atmosfere, preko zatvora do festivalskih okupljanja. Hor je pevao svoje, Kanye bio u centru, kako i dolikuje, ali nekad i u drugom planu i ubacivao se s vremena na vreme po kojim vokalom dok je hor vodio priču. Svi su bili obučeni u standardnu nedeljnomisovsku bež, možemo slobodno reći, uniformu a sve u svemu je napravljen priličan event, koji je poslužio i kao najava za Kanyeovu reviju koja je  zakazana za večeras.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/1583144879399293.jpg

    Kako mu je opet pošlo za rukom da bude u centru pažnje i zbivanja, čak i u takvom vrtlogu svega, kao što je situacija na PFW, nikome nije jasno, ali je sasvim izvesno da jeste, jer je njegova Nedeljna misa za sada hajlajt o kom se trubi na sve strane. Verovatno neka Kanye magija, dobra energija, sjajni vokali, nema drugog objašnjenja. Ali ako smo ikada sumnjali šta će se sa ovim desiti i u kom pravcu će otići, sada smo sigurni da uzima sve većeg maha i postaje pravi kanyeizam pokret koji se infiltrira svuda i dobija pozitivne komentare. Videćemo da li će takvi biti i ovi večerašnji nakon predstavljanja Yeezy Season 8 kolekcije.

    Saznaj više:
    Povezani članci: