Pretraga

Luksuzna lifestyle platforma BURO. lansirana je danas u Velikoj Britaniji!

Luksuzna lifestyle platforma BURO. lansirana je danas u Velikoj Britaniji!

Globalna luksuzna medijska platforma BURO., omiljeni medij "generacije sad" u 11 zemalja i na 4 kontinenta, sada je online i u Velikoj Britaniji

Tekst: BURO.

Stigao je i taj dan! Pet meseci nakon lansiranja luksuzne digitalne platforme BURO. u Srbiji danas je počela sa radom i BURO. platforma u Velikoj Britaniji! Predsedik BURO.Global, Nick Smith, pustio je u rad omiljenu platformu milenijalsa i ponosno predstavio zaštitno lice brenda Little Simz, britansku reperku, koju su hajpovale zvezda kao što su Kendrick Lamar i Lauryn Hill. Little Sims je savršena personifikacija svega što BURO. globalno predstavlja: hrabra, dinamična i razigrana.

Luksuzna lifestyle platforma BURO. lansirana je danas u Velikoj Britaniji! (фото 1)

 

BURO. London je veoma ponosan na tim profesionalaca koje je okupio, njihove biografije i prethodni rad su impresivni, a odluka da se pridruže BURO. timu pokazuje koliko ljudi veruju i žive u online sadašnjosti. Sva imena koja su se našla u timu već su odavno poznata britanskoj modnoj publici: Lucy Hutchings je izvršna urednica (pre toga je radila u online izdanju Vogue magazina); Natalie Hartley je modna urednica (pre toga je radila u Glamour magazinu); Sophie Beresiner je beauty i style direktorka (pre toga je radila u Elle magazinu); Naomi Barling je modna urednica (pre ovog je bila u Porter magazinu), i Phoebe McDowell na mestu urednice lepote (pre ovoga je radila u The Sunday Times).

 

 

Nick Smith izjavio je da je nakon rebrendiranja BURO 24/7 prošle godine, naredni korak je bio razvijanje platforme u tehnološkom pravcu, kao i novi izgled, jer je to bio logičan strateški potez u cilju približavnja koncepta kako luksuznim brendovima tako i "generaciji sad", i njihovom međusobnom povezivanju kroz BURO. platformu.

 

Luksuzna lifestyle platforma BURO. lansirana je danas u Velikoj Britaniji! (фото 2)

 

Kada uđete na portal vidite odmah da je platforma osmišljena kao jedinstvena destinacija na kojoj možete doživeti iskustvo koje vam ostale online platforme ne pružaju. Velike fotografije i dinamični videi su stvari na koje čitaoci odmah reaguju i koji pružaju jedinstveno iskustvo koje čitaoci pamte. Nick je dodao: "Kako "generacija sad" zahteva stvari odmah iskoristili smo tehnologiju kako bismo pružili inspiraciju, razmišljanje i akciju, sve na istom mestu."

 

Luksuzna lifestyle platforma BURO. lansirana je danas u Velikoj Britaniji! (фото 3)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor