Luksuzna lifestyle platforma BURO. lansirana je danas u Velikoj Britaniji!

    23.10.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/10/burolondon-cover.gif

    Globalna luksuzna medijska platforma BURO., omiljeni medij „generacije sad“ u 11 zemalja i na 4 kontinenta, sada je online i u Velikoj Britaniji

    Stigao je i taj dan! Pet meseci nakon lansiranja luksuzne digitalne platforme BURO. u Srbiji danas je počela sa radom i BURO. platforma u Velikoj Britaniji! Predsedik BURO.Global, Nick Smith, pustio je u rad omiljenu platformu milenijalsa i ponosno predstavio zaštitno lice brenda Little Simz, britansku reperku, koju su hajpovale zvezda kao što su Kendrick Lamar i Lauryn Hill. Little Sims je savršena personifikacija svega što BURO. globalno predstavlja: hrabra, dinamična i razigrana.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/10/1571827976570681-1.png

     

    BURO. London je veoma ponosan na tim profesionalaca koje je okupio, njihove biografije i prethodni rad su impresivni, a odluka da se pridruže BURO. timu pokazuje koliko ljudi veruju i žive u online sadašnjosti. Sva imena koja su se našla u timu već su odavno poznata britanskoj modnoj publici: Lucy Hutchings je izvršna urednica (pre toga je radila u online izdanju Vogue magazina); Natalie Hartley je modna urednica (pre toga je radila u Glamour magazinu); Sophie Beresiner je beauty i style direktorka (pre toga je radila u Elle magazinu); Naomi Barling je modna urednica (pre ovog je bila u Porter magazinu), i Phoebe McDowell na mestu urednice lepote (pre ovoga je radila u The Sunday Times).

     

     

    Nick Smith izjavio je da je nakon rebrendiranja BURO 24/7 prošle godine, naredni korak je bio razvijanje platforme u tehnološkom pravcu, kao i novi izgled, jer je to bio logičan strateški potez u cilju približavnja koncepta kako luksuznim brendovima tako i „generaciji sad“, i njihovom međusobnom povezivanju kroz BURO. platformu.

     

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/10/1571827994944564.jpg

     

    Kada uđete na portal vidite odmah da je platforma osmišljena kao jedinstvena destinacija na kojoj možete doživeti iskustvo koje vam ostale online platforme ne pružaju. Velike fotografije i dinamični videi su stvari na koje čitaoci odmah reaguju i koji pružaju jedinstveno iskustvo koje čitaoci pamte. Nick je dodao: „Kako „generacija sad“ zahteva stvari odmah iskoristili smo tehnologiju kako bismo pružili inspiraciju, razmišljanje i akciju, sve na istom mestu.“

     

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/10/1571828025152822.jpg
    Saznaj više:
    Povezani članci: