Pretraga

Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme

Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme

Tekst: BURO.

Foto: Monika Pavlović

Ima tih nekih momenata kada se sve uklopi i još nekako bolje nego što ste zamislili… Baš to se desilo u ponedeljak, kada je medijska platfroma BURO zvanično obeležila početak rada u Srbiji jednistvenom večerom na Belom dvoru u partnerstvu sa modnom kućom BOSS.

Posle nedelja gledanja u vremensku prognozu i prebrojavanja prosečnog broja oluja po danu (slobodna procena milion tokom meseca maja) osvanuo je dan bez oblačka na nebu kao savršena kulisa za večeru planiranu u bašti.

Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 1)
Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 2)
Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 3)
Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 4)

 

Preko 150 gostiju iz sveta mode, biznisa i kulture učinili su da se Beograd pokaže u svom najboljem izdanju. Pošto su do crvenog tepiha stigli Opel vozilima i prošli crno-beli backwall gosti su zaustavljeni u salonu dvora gde su uživali uz penušavo vino vinarije Kovačević dok je uzbuđenje raslo i dok su se prostorijom širila pitanja o čemu se radi i šta smo to pripremili. Uspeli smo da iznenađenje sačuvamo sve do 21 čas, kada su otvorena sva vrata na dvoru koja vode u predivno dvorište.

Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 5)
Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 6)

 

Dress code je nalagao black tie odevanje, a naše zvanice nadmašile su i naša najsmelija očekivanja i BURO crvenim tepihom prodefilovale su toliko elegantne kreacije da smo na trenutak pomislili da smo u zapravo nekoj od modnih prestonica.

Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 7)
Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 8)

Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 9)

 

Na trenutak su svi zastali i uz glasan uzdah uživali u fantaziji kakvu samo priroda može da podari, zalazak u svim bojama, bio je kao poručena scenografija za dva stola ukupne dužine 50 metara. Niski cvetni aranžman i na stotinu sveća bili su dekoracija koja se perfektno uklopila uz svedeni izgled dvorske bašte ispunjene grmovima rascvetalih ruža.

Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 10)
Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 11)

 

Kada su gosti pronašli svoje mesto prisutnima su se obratili osnivači platforme BURO Srbija: Miroslava Damjanović, Nenad Janjatović i Milan Đačić. A onda je usledio istinski spektakl, 3D mapping koji je projektovan na samom dvoru uz muzičku podlogu.

Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 12)
Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 13)

 

Svaka priča je u tom momentu prestala i pored sveća zasijali su ekrani mobilnih telefona, svi su poželeli da i sami zabeleže taj trenutak. Nekoliko minuta razigranih svetlosnih efekata zvanice je ostavio bez teksta.

Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 14)

 

Zatim je scenu preuzeo pijanista i gudački kvartet Habanera, a dok su se gosti vraćali u realnost u perfektnom nizu prodefilovalo je 40 konobara u belim sakoima noseći prvo, od nekoliko sledova koje je pripremio tim hotela Square Nine na čelu sa šefom kuhinje ovenčanim Michelin zvedicom Eyckom Zimmerom.

Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 15)
Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 16)

 

Jelovnik je bio podeljen u četiri dela, maštovitih naziva: Original Sin, Garden of Eden, Bloody Brutus, White Velvet i Affogato. Svako malo remek-delo kuhinje pratila je jednako zanimljiva kreacija barmena, kokteli su osim po ukusima bili i bojom usklađeni uz specijalitete koji su posluženi.

Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 17)

 

Dalje se veče nastavilo svojim tokom, uz mnogo smeha i glasnog kucanja čašama, gosti su do ponoći uživali u toj BURO magiji koja nas je sve na momenat prenela u scenu neke od omiljenih bajki i da, nadamo se da ćemo nastaviti da živimo dugo i srećno. Hvala što ste uz nas, najbolje tek sledi!

Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme (фото 18)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor