Najbolji momenti sa događaja godine: lansiranje BURO Srbija medijske platforme

    12.06.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/20190612-buro43.jpg

    Ima tih nekih momenata kada se sve uklopi i još nekako bolje nego što ste zamislili… Baš to se desilo u ponedeljak, kada je medijska platfroma BURO zvanično obeležila početak rada u Srbiji jednistvenom večerom na Belom dvoru u partnerstvu sa modnom kućom BOSS.

    Posle nedelja gledanja u vremensku prognozu i prebrojavanja prosečnog broja oluja po danu (slobodna procena milion tokom meseca maja) osvanuo je dan bez oblačka na nebu kao savršena kulisa za večeru planiranu u bašti.

    Preko 150 gostiju iz sveta mode, biznisa i kulture učinili su da se Beograd pokaže u svom najboljem izdanju. Pošto su do crvenog tepiha stigli Opel vozilima i prošli crno-beli backwall gosti su zaustavljeni u salonu dvora gde su uživali uz penušavo vino vinarije Kovačević dok je uzbuđenje raslo i dok su se prostorijom širila pitanja o čemu se radi i šta smo to pripremili. Uspeli smo da iznenađenje sačuvamo sve do 21 čas, kada su otvorena sva vrata na dvoru koja vode u predivno dvorište.

    Dress code je nalagao black tie odevanje, a naše zvanice nadmašile su i naša najsmelija očekivanja i BURO crvenim tepihom prodefilovale su toliko elegantne kreacije da smo na trenutak pomislili da smo u zapravo nekoj od modnih prestonica.

    Na trenutak su svi zastali i uz glasan uzdah uživali u fantaziji kakvu samo priroda može da podari, zalazak u svim bojama, bio je kao poručena scenografija za dva stola ukupne dužine 50 metara. Niski cvetni aranžman i na stotinu sveća bili su dekoracija koja se perfektno uklopila uz svedeni izgled dvorske bašte ispunjene grmovima rascvetalih ruža.

    Kada su gosti pronašli svoje mesto prisutnima su se obratili osnivači platforme BURO Srbija: Miroslava Damjanović, Nenad Janjatović i Milan Đačić. A onda je usledio istinski spektakl, 3D mapping koji je projektovan na samom dvoru uz muzičku podlogu.

    Svaka priča je u tom momentu prestala i pored sveća zasijali su ekrani mobilnih telefona, svi su poželeli da i sami zabeleže taj trenutak. Nekoliko minuta razigranih svetlosnih efekata zvanice je ostavio bez teksta.

    Zatim je scenu preuzeo pijanista i gudački kvartet Habanera, a dok su se gosti vraćali u realnost u perfektnom nizu prodefilovalo je 40 konobara u belim sakoima noseći prvo, od nekoliko sledova koje je pripremio tim hotela Square Nine na čelu sa šefom kuhinje ovenčanim Michelin zvedicom Eyckom Zimmerom.

    Jelovnik je bio podeljen u četiri dela, maštovitih naziva: Original Sin, Garden of Eden, Bloody Brutus, White Velvet i Affogato. Svako malo remek-delo kuhinje pratila je jednako zanimljiva kreacija barmena, kokteli su osim po ukusima bili i bojom usklađeni uz specijalitete koji su posluženi.

    Dalje se veče nastavilo svojim tokom, uz mnogo smeha i glasnog kucanja čašama, gosti su do ponoći uživali u toj BURO magiji koja nas je sve na momenat prenela u scenu neke od omiljenih bajki i da, nadamo se da ćemo nastaviti da živimo dugo i srećno. Hvala što ste uz nas, najbolje tek sledi!

    Saznaj više:
    Povezani članci: