Material Girl: Znamo ko će igrati Madonnu u novom filmu

    08.06.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/06/madonna_cover.gif

    Julia Garner je svakako jedna lucky star.  Jutros su nas dočekale vesti da je mlada glumica dobila ponudu od krajice popa lično da igra glavnu ulogu u njenom biografskom filmu, a priča se i da je za tu čast pobedila Florence Pugh, Alexu Demie, Odessu Young, i Emmu Laird koje su sve bile u užem Madonninom izboru.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/06/165467706967323.png

    Kada je pre dve godine objavila da radi na filmu o svom životu, prvo pitanje koje je svima palo na pamet jeste upravo kome će dodeliti ovaj zadatak. Finalna potvrda od tima Julie Garner još uvek nije stigla ali ono što znamo – osim činjenice da će se u režiserskoj stolici naći sama Madonna – jeste da će produkciju za Universal Pictures raditi Amy Pascal, a da scenario zajedno sa Madonnom piše Erin Cressida Wilson-

    Madonna je izjavila da će film biti o borbi koju je vodila kao umetnica i izvođač, dodajući da će to biti uzbudljivo putovanje koje pokriva veliki spektar emocija “sreću, tugu, ludilo, dobrotu, lepo, loše i ružno”. “Ovo je za mene bila kao vrsta terapije. Nekada se zbunim i zaboravim da pišem o samoj sebi, i počnem da govorim o sebi u trećem licu, kao o “njoj”. To je malo čudno.” rekla je superzvezda tokom jednosatnog Instagram lajva na svom profilu. “Fokus je na svim borbama koje sam vodila da preživim kao umetnica u muškom svetu”.

    Saznaj više:
    Povezani članci: