Pretraga

Nikola Đuričko je sjajan kao Yurij u novoj sezoni serije \"Stranger Things\"

Nikola Đuričko je sjajan kao Yurij u novoj sezoni serije "Stranger Things"

Tekst: BURO.

Uveliko nas je zahvatila "Stranger Things" groznica, a dobar deo opsesije novom sezonom dugujemo našem glumcu, Nikoli Đuričku, koji se pojavljuje u jednoj od glavnih uloga. On je debitovao sa ulogom u stranom filmu "World War Z" još 2012. a početkom 2020. je otkrio da je dobio ulogu u seriji "Stranger Things", premda tada nije smeo da deli nikakve detalje.

Upozorenje: Tekst sadrži spojlere. 

Nikola Đuričko je sjajan kao Yurij u novoj sezoni serije "Stranger Things" (фото 1)

Ono što nas je sve od kraja prethodne sezone opsedalo je pitanje Hoppera. Naime, on je živ i nalazi se u ruskom tajnom vojnom pritvoru gde se zbližio sa Dmitrijem koji treba da dojavi Joyce da je on zadržan u Rusiji. Ona dobija naređenje da u roku od dva dana isporuči 40. 000 dolara na teritoriji Aljaske kada se pojavljuje Đuričko u ulozi Yurija, ruskog švercera koji učestvuje u misiji spašavanja Hoppera. Yuri voli loš humor i kikiriki puter i poznaje sve trikove svog zanata koji će obezbediti da se Jim bezbedno vrati kući. 

Nikola Đuričko je sjajan kao Yurij u novoj sezoni serije "Stranger Things" (фото 2)

Nećemo vam otkrivati puno, pustićemo vas da uživate u njegovom performansu. I gledaoci širom Amerike su, osim naše publike čija je srca Nikola odavno osvojio, oduševljeni njegovim nastupom (barem ako je suditi po reakcijama sa društvenih mreža). Nestrpljivo čekamo drugi deo poslednje sezone!

Nikola Đuričko je sjajan kao Yurij u novoj sezoni serije "Stranger Things" (фото 3)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor